Re: Asus M3A podivný problém
Co je tam za disk? PATA/SATA150/SATA300 ?
jo to sem nenapsal sata jedno jedna či 2 je jich vic a zkoušeno na všech v biosu emulace ide zapnuta
Citace:
Původně odeslal
JERROME
jo to sem nenapsal sata jedno jedna či 2 je jich vic a zkoušeno na všech v biosu emulace ide zapnuta
Viděl jsem tohle dělat u jedné nForce4, vyřešilo to přidání dalšího disku na IDE kanál. :rolleyes:
Instalační CD je nějak upravené? Jsou ihned po instalaci Windows nainstalované WHQL ovladače?
jo zkusim tam disk přihodit ;) když ma mastr palirnu pomuže disk slave? ne bez upravy normálně z cd k desce se naházej ovladače
Citace:
Původně odeslal
JERROME
jo zkusim tam disk přihodit ;)
Byl tam myslím sám, ale je to aspoň 2 roky. Zkus pořádný drivery a uvidíš.
Základní věci jako IDE Busmaster a 32-bit jsou pozapínaný? Ještě třeba PCI latency timer na 64 místo 32. Na 100% nevím čím to je, v ruce jsem měl max. 5 desek s AMD chipsetama a vždycky jen na pár dnů.
Ještě poslední věc - co zdroj? Low-endový Asusy jsou někdy vybíravý.
Tohle mi ta deska dělala taky. Bylo to asi TV tunerem Leadtek, nebo integrovanou síťovkou. Vždycky tahle situace nastala po instalaci ovladačů na síťovku nebo tuner. Deska šla z domu a pořídil jsem si Gigabytku, u ní tohle chování nikdy nenastalo.
dobrý tak dostane jinou novou desku na který jedu mě ta M3A jela vpoho
Tak jsem se s podobným problémem setkal taky, řešení bylo jednoduché vypnout integrovanou siťovou kartu a dat jednu ze zásoby do pci a již funguje vše jak má:D Takže potvrzuji na desce M3A mohou být problémy s integrovanou siťovou kartou, jen nechápu, jel jsem na ni přes rok, bez problému a najednou se to objeví, hw jsem neměnil nepřidával.... jo vlastně kupoval jsem samsunga dwd-rw na ide