Gadget či program monitorující počet stažených dat z internetu.
Ahoj,
shanim nejaky Gadget do Postraniho panelu windows Vista, ktery by mi jen tak pro zajimavost monitoroval download/upload dat z internetu. Nejlepe samozrejme s detailni denni/mesicni statistikou, ale samozrejme pokud nic takoveho neni, spokojim se s tim co bude.
Hledam jiz nejaky cas po netu a nemuzu nic najit. Prednost davam Gadgetu, ale vypada to, ze budu muset vzit zavdek i nejakym tim spec. programem. Mam internet od UPC a jim ted nejak nefunguje statistika stazenych dat. Kdyz to byl jeste Karneval, tahle moznost tam byla...
Diky za vsechny vase tipy!
Re: Gadget či program monitorující počet stažených dat z internetu.
Zkusil bych DU Meter ... a ohledne pocitadla - od ty doby, co UPC zrusilo datovy limity, je to jaksi zbytecny. ;)
# Full Windows Vista compatibility: DU Meter 4.0 is fully compatible with Windows Vista, including running under limited user account, and works correctly when User Account Control (UAC) is enabled.
# Windows sidebar gadget: DU Meter 4.0 includes a gadget for Windows Sidebar (part of Windows Vista) which allows seamless integration with your desktop.
Citace:
Původně odeslal
Mymak
Zkusil bych
DU Meter ... a ohledne pocitadla - od ty doby, co UPC zrusilo datovy limity, je to jaksi zbytecny. ;)
# Full Windows Vista compatibility: DU Meter 4.0 is fully compatible with Windows Vista, including running under limited user account, and works correctly when User Account Control (UAC) is enabled.
# Windows sidebar gadget: DU Meter 4.0 includes a gadget for Windows Sidebar (part of Windows Vista) which allows seamless integration with your desktop.
Za necelých 600kč to je imho docela hodně za takovou jednoúčelovou věc.
Osobně bych se poohlédl po řešením komplexnějším, a to počítat data na routeru.
Jinak bych volil - pro integraci do desktopu - samurize a vlastní config, případně vyhodit vista sidebar a integrovat config http://halfwayglad.deviantart.com/ar...bar-4-51864634
Citace:
Původně odeslal
Mymak
Zkusil bych
DU Meter ... a ohledne pocitadla - od ty doby, co UPC zrusilo datovy limity, je to jaksi zbytecny. ;)
DU Meter zkusim, koukam, ze ma i gadget, bude asi pro me idealni.
UPC sice limity zrusilo, ale jak jsem psal v puvodnim prispevku, chci si to kontrolovat jen tak pro zajimavost... :-)
diky za tip
Dost dobry je NetLimiter.
Já používám Netmeter
http://www.metal-machine.de/readerror/
je to free, statistky to má celkem podrobné (dny, týdny, ...)
Jen nevím jak je to s Vistou, používám ho pod XP, jako poloprůhledný graf, skrz který lze klikat libovolne na plose.
Netmeter mi ve Vista nefunguje (nedetekuje moje wifi pripojeni), nicmene plne funkcni a odzkouseny mam Bandwith Meter Pro a Crystal Internet Meter, bohuzel oba ve full verzi placeny, nicmene vyborny (oba jsou v pravy tray a v ikonce ukazujou pohyb downloadu i uploadu, oba umi ukazat online merak down/up, nastavovat pruhlednost, spusteni po startu, meri statistiky pro den, tyden, mesic, rok, maj nastaveni pro jake pripojeni maj merit, (daj se treba eliminovat data, co posilam pres do/z PDA atd atd.
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Dost dobry je NetLimiter.
Tak zatim pouzivam NetLimiter. Skoda, ze nema Gadget, ale to se da prezit...
Já ve Vista x64 používám BitMeter.
kom72: sice nema gadget, ale umi omezovat pripojeni pro jednotlive aplikace