-
Reset PC
Zdravim ludia , chcem sa vas spytat ci ste sa stretli niekedy s takymto problemom
konfiguracia pocitaca je nasledovna procak nejaky athlon 1100 grafika gefore 2 mx ramka 256 a doska nejaka ECS AS7X ci co,no a problem je v tom ze je tam nanovo formatovany disk a nainstalovany windows xp , nainstalovane aj ovladace na dosku , chipset a grafiku ale z nicoho nic ked si kamarat browsuje net alebo hra sa karty alebo neivem co tak sa PC resetne ale takym sposobom ze ako keby sa vypol, nejde obrazovka , mys ani klavescnica nereaguju dokonca ani power cudlik na pocictaci spredu, jedine ako ho vypnut a znova zapnut je vytiahnut kabel zo zdroja a potom znova nastartovat vsetko ide a po chvile to zase spravi ze sa vypne do toho stavu kde s nim nic nejde robit , nestretli ste sa s takouto zahadou ?
-
Re: Reset PC
Imho někde upadnul či se zadřel nějkej chladič nebo někde hnijou kondenzátory, takže rozebrat a provést důkladnou vizuální kontrolu.
-
no kontrola bola spravena , ale okrem nesmierneho mnozstva prachu asi 3 cm , a to nesrandujem , mu tam nic nehori nesmrdi ani nepada akurat tam bolo toho prachu jak nasrateho ale po zapnuti pc to stale robi ze sa resetne do toho stavu ze cierna obrazovka vsetko frci akurat mys klavescnica nneraguje a ani cudlik power on/off alebo reset tiez...jedina moznost je vytiahnutie kabla zo zdroja...
neviem no ale tak sa mi zda ze bude najpravdepodobnejsie problem s ovladacom na cipset alebo s grafikou, in de problem , proste nevidim no ....
-
Já to vidím spíš na hw problém, pokud máš možnost to udělat nějak snadno, tak zkus jinej zdroj.
-
ano na toto som zabudol , po0dotykam ze v celom pc je jedina nova vec a to zdroj...ten bol vymeneny nakolo ten stary odisiel , jednoducho vyhorel...
-
Tak to je dost zásadní informace ;). V tom případě je možný, že něco na desce dostalo zásah a už nefunguje, tak jak má. Jinej zdroj můžeš každopádně zkusit i tak.
-
no zapojil som starsi mercury 250 w a robi to to iste...ono zajtra skuskim znova format a a instal xp a stylom pokus/omyl , postupne instalvoat ovladace na komponenty...dakujem za tipy zatial peca online.
-
O důvod víc k upgrade. ;)
Vidím to na kondenzátory, nebo že zdroj vzal něco s sebou..