http://www17.tomshardware.com/game/20030405/index.html
Celkem zajímavé výsledky.
Printable View
http://www17.tomshardware.com/game/20030405/index.html
Celkem zajímavé výsledky.
hm, fortisimo teda nic moc :roll:
Citace:
Původně odeslal Braindead
Akože uprimne čo si čakal ?
Fortissimo neni moc dobre na hry. ale za to na DVD a ostatne je výborne !
jj pravda .. ze by ofsem fortissimo nak extremne zavostavalo za audigy2 kera je pomalu vo 100% drazsi, tak to taky ne ;D .. stejne je to vetsinou vo vovladacich .... btw co si ma taky clovek dneska vybrat, dyz na to vyrobci serou jak muzou, to plati skoro vo fsem ;D
podle me se cena lisi max. o 2 kila (mozna ani ne). navic ja treba s ovladacema nemam zadnej problem, vsechno facha tak jak ma :wink:
jenze tady se mluvi o Audigy2 - to je trochu neco jinyho nez audigy 1...
Stejně ten test ... těch testů je tam dost málo,snad vyjde něco lepšího.
Clive : jenomže na DVD bude zase lepší asinforce2,už jenom v tom že má HW podporu AC3.
Jenom tak bokem,jsem testoval 3D Mark 03 a v sound test jsem při 60 zvucích toho slyšel podstatně více než na Fortissimo III (přechody zepředu dozadu jak padaly kolem letadla).
nejvetsi slabinou Nforce jsou D/A prevodniky, to je poradna sracka. Ale pokud to povedes digitalne do receiveru tak to je asi nejlepsi co tedka na multimedia je.
Citace:
Původně odeslal DeeKay
TO je tak Dee D/A je šit- je tam ALC 650. ale maš pravdu keď sa to zobere digitalne je to parada!
NO a pre ostatnych F III neni potom bohviečo ;D
Veď ma na sebe 4 roky stary audio chip
to je jako bys rek Santa Cruz taky nieje bohvieco, ved ma na sobe takisty cip ako Fortissimo II/III :roll:
samozrejme ze jsou tu lepsi cipy, napr. VIA Envy24HT, ale nikdo ti je neproda za nejakou rozumnou cenu, tak aby se s nima daly delat zvukovky kolem 1.500,- .. co ja vim, tak nejdostupnejsi slusnou zvukovkou s Envy je Terratec Aureon Sky, ovsem kolem 100€
btw. ani cip Audigy/Audigy2 neni nejnovejsi :wink:
Ano ale ja nemam nič proti FII/III ale su už aj lepšie zvukovice:)Citace:
Původně odeslal Glassman
no to samozrejme, ale ne za tu cenu ;DCitace:
Původně odeslal cLiVe
no neviem neviem...Citace:
Původně odeslal DeeKay
uz som to sem raz pisal... - CO :?: si ma vybrat ten, co ma zaujem len o STEREO zvuk (samozrejme s co najlepsej kvalite, potencialne sa tam namiesto bedni pripoja kvalitne sluchatka...)a na 5+1 zvysoka kasle ? :?:
treba M-Audio Audiophile :wink:
fiha, a co to stoji? :wink:Citace:
Původně odeslal Glassman
... to ze je fortissimoIII slabe v hrach ma celkom prekvapuje - som o nom uvazoval, kedze nic slusne ine neni - creative aj s tymi ich posahanymi ovladacmi sa mi moc nepozdavalo :? ...