http://www6.tomshardware.com/game/20...3.html#quake_3
Printable View
prave si to pozeram uz som nieco podobne cital na zive tusim alebo pctuningu, neviem. Tam dopadli najhorsie SB.
btw: preco si to dal do CPU fora ?
Uvažoval jsem jestli to patří mezi zvukovky nebo mezi procesory ale nakonec jsem se rozhodl pro procesory, protože se ani tolik nejedná o zvuk ale kolik procent výkonu procesoru ti vezme která zvukovka.Citace:
Původně odeslal aquadust47
skoda ze netestovali aj nejake integrovane kodeky AC97 co su vo VIA chipsetoch
sak aj via pouziva realtek alc650 5.1 do svojich Southbridgeov. alebo si myslel obycajny 2 kanalovy audio chipset ? ten na tom nieje zle skus si najst ten clanok na pctuningu alebo zive kde to testovali tiez.
chybi mi tam aspon pro porovnani ISA zvukovky (treba muj SB16 :-))
a kdo to dneska pouziva? :wink:Citace:
Původně odeslal Vlko
no treba prave Lukas L. ...ted vazne.... mohlo by to tam byt ciste ilustrativne... clovek by aspon videl, jak jde technologie dopredu...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
:-) ne - vazne - aspon by to chtelo porovnat ISA, AC97 a high end PCI....
Prave som to skusal v Unreal Tournamente.
Prvy test so zvukom: min 22.85, max 85.26, avg 42.43 FPS
Test bez zvuku: min 22.80, max 85.42, avg 42.16 FPS (zvukovku som disabloval v Device Manageri)
Dalsi test so zvukom: min 22.62, max 84.43, avg 42.07 FPS
Rozdiel nulovy, je to v ramci odchylky merania...
Podobny test zaoberajuci sa ovplinenim vykonu procu zvukovkou :wink:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16760
Necital som to ale poviem ti k tomu tolko ze SB16 PCI nema s normalnym SB16 spolocne vobec nic. ISA zvukovka funguje uplne inak ako PCI.
Hej myslel som klasicky 2 kanalovy zvuk. kodek AC97, taky ako mam vo svojej doske :-)Citace:
Původně odeslal aquadust47
Keď zaťažuje, tak zaťažuje... Hádam si teraz nevypneš zvuk... :wink:
Neviem si predstaviť, ako by som to v terajších aplikáciách modifikoval, aby to nebralo toľko výkonu koľko berie... :?: Možno tak vypol v hrách hudbu a nechal len zvuky...