tak co si mam vybrat. resp . MA NIEKTO SKUSENOSTI s BELINEOU ? - ta sa mi pozdava najviac vzhladom na cenu...
LITE-ON A1770NSL,17“ 5490,- Sk s DPH 20%
Belinea 103022, 17“, 5656,- Sk s DPH 20%
Philips 107E41 ... 6742,-Sk s DPH 20%
Printable View
tak co si mam vybrat. resp . MA NIEKTO SKUSENOSTI s BELINEOU ? - ta sa mi pozdava najviac vzhladom na cenu...
LITE-ON A1770NSL,17“ 5490,- Sk s DPH 20%
Belinea 103022, 17“, 5656,- Sk s DPH 20%
Philips 107E41 ... 6742,-Sk s DPH 20%
prvni rozhodne NE!
mimochodem na monitoru se nema az zas tak setrit :roll:
Belineu tiez neber - nemaju velku trvacnost ....
ani jeden, vsechno sou to sity nejvetsiho kalibru :-(
Braindead... a co Philips? Je shit len ten jeden model, alebo celkovo? Chcel som totiz jeden kupit, ale akosi po tvojom prispevku zacinam o tom rozmyslat...
kamos jednu ma,ted nevim jakou a obraz ma celkem slusny a jede mu uz taky par roku...Citace:
Původně odeslal Deviant
LiteOn a Bellinea su totalne SHITy :|
Philips tiez nic moc...
To si radsej kup Samsung SyncMaster 755DFX za 7620 s DPH alebo este radsej
757DFX za 8976 s DPH...
Kup si nejaky rozumny repas za 3.500 a mas obraz na urovni noveho monitoru za 8.000.
Moj nazor na repasy radsej ani nechci vediet :o
Kdyz si das praci s vyberem a nemas smulu na srot, ktery za mesic odejde, neni duvod repas nebrat. Sam jsem postupne koupil tri (vyzkousel asi padesat 8-) ) a jsem maximalne spokojen.
ja bych se repasu bal (hooodne moc) :?
No , tak po odskusani kupil kamos tu Belineu - obraz v kombinacii s Radeon32SDR (jo, to je ten co kupil odomna :wink: ) je perfektny ostry, a to bolo podstatne... (pozadoval ostry obraz v rozliseni 1024x768 32bit 85Hz, a to tato Belinea vpohode splna 8-) )
co sa tyka trvacnosti - zaruka je 3 roky, takze pohoda ... kamos je zatial maximalne spokojny 8-)
To snad nemozes mysliet vazne, ze Belinea ma ostry obraz :roll:
Tej nepomoze, ani keby si to zapojil na Parheliu...
BTW, ako sa mu paci pumpovanie pri kazdom otvorenom okne ??? ;D
...PiT , keby som to nevidel na vlastne oci, tak tomu tiez neverim :wink: 8-)Citace:
Původně odeslal PiT
...ale je to fakt v pohode...
...k tomu pumpovaniu - je to sotva badatelne - vazne ... 8-)
Tak potom mame diametralne odlisne nazory na vec. Videl som dost Belinei v akcii (tu tvoju ma jeden znamy) a ked povazujes 0.5cm pumpovanie zo vsetkych stran za sotva badatelne, nemame sa zrejme dalej o com rozpravat. :o
:roll: :o kolko :o nech to ide reklamovat !!!!! ...tato to robi tak 2mm do vsetkych stranCitace:
Původně odeslal PiT
...no ale ked tvrdis, ze si to videl u viac Belinei, tak potom ma ten moj kamos asi stastie na superdobry kus :D
ja mam ten co vidis v popise a "dycha" podobne - vsimnes si to len, ked sa na to "dychanie" zamerias ...
...inac v praci mame ciste len Philips monaky a zatial vpoho (trieda B-brilliance a Profesional...)
... ale manik, co ma u nas vo firme na starosti HW aj tak tvrdi, ze najlepsie su EIZO :wink: (jeden ma doma)
AOC7A+ :lol:Citace:
Původně odeslal Marcelino
Co je tro pumpovani????Ja mam MTESTER a pumpovani je to preklapavani barev (cerna a bila) ale nevim na co to je??
Pri te zmene bila-cerna se u nekterych monitoru posunuje i obraz - poznas to na okrajich, ten obraz jakoby jezdi - pumpuje.
inac povedane pri prudkej zmene jasu - typicke je to ak mas tmave pozadie a prepnes si na celu obrazovku napr. Word, kde mas biele pozadie - je to taka velka skokova zmena jasu, ze to elektronika neustoji (slaba stabilizacia VN) a vysledok : cely obraz zmeni rozmer - natiahne (alebo scvrkne , teraz nevim...) sa vsetkymi smermi a potom sa vrati na povodnu velkost ... :? - tento "ukaz" sa nazyva "dychanie" resp. "pumpovanie"Citace:
Původně odeslal Vitekv
ok diky ale jeste neco.....co to mam v nastaveni H-moire reduce??A je to dulezite?
Horizontalni nastaveni moire, nektery monitory to delaj, jsou to takovy jemny prouzky, da se toho vsimnout jenom nekde (Nokia Monitor Test, vypinaci pozadi Win 98 atd.) a timdle se toho zbavis, ale zase za cenu snizeni ostrosti, takze pokud tam zadny moire nevidis, tak to nech na nule.Citace:
Původně odeslal Luks
Jo diky mam tam jen dve prouzky ale to je tim ze to je trinitron :wink:Citace:
Původně odeslal KUBA