Nevite nekdo jaky jsou typy tranzistoru na zvukovce Aureal Vortex?Ted nevim presne typ(Casem zjistim a dodam),kapku mi schorel jeden znich.Ale zvukovka funguje v pohode dal...svinka jedna:-)Hlavne nevim cim jsem to dokazal...
Printable View
Nevite nekdo jaky jsou typy tranzistoru na zvukovce Aureal Vortex?Ted nevim presne typ(Casem zjistim a dodam),kapku mi schorel jeden znich.Ale zvukovka funguje v pohode dal...svinka jedna:-)Hlavne nevim cim jsem to dokazal...
Dej tam cokoli jinýho co je ve stejným pouzdru, tím nic nezkazíš... :wink:
A jak vypadá(vypapdal)? Tam asi bude hodně trandáků. Ale určitě odešel nějake TO92, to je docela normál. A kde byl umístěnej na DPS?
no jo,hlavne ten typ nejde vubec precist...je to tak seskvareny...Jde o to jestli to je PNP nebo NPN....
je to pod AUXovym vstupem,ale na nem nemam nic pripojenyho...Citace:
Původně odeslal Arteee
No to je jedno ne? Když to je PNP a dáš tam NPN, tak shoří zas :) a nebo to nebude fungovat vůbec.Citace:
Původně odeslal Bredator
No tak když to je na AUX tak to může bejt jedno, to se stejně moc často nepoužívá. Aspoň já teda ne.Citace:
Původně odeslal Bredator
Hmm, pod AUXem říkáš a funguje to?...hmm...hm.mmm....Tak to je jasný Tys tam rval nějakej pasiv, nebo něco jinýho kovovýho a zkratoval jsi výstup na AUXu a no a on to nesnes.
...tak dones Foto cest a podle toho určíme jestli je to NPN nebo PNP
jjj ale ,ona hlavne bez problemu funguje i bez neho...fakt zajimavy....zkousel jsem zjistit co nejde a na nic jsem neprisel....Az na ten opalenej flek je o.k.Citace:
Původně odeslal Marty
ja tam zadnej pasiv nerval a ani jsem nic nezkousel ze srandy slusovat jak je mym oblibenym zvykem:-)Citace:
Původně odeslal Arteee
No něčím tobejt muselo, jen tak tranzistor takovýmhle způsobem(podle popisu "Flek" odhaduju, že ten tranzistor je na sračky) neodejde. Prdni sem foto a uvidíme.
tranzistor je na sracky:-))Ted ho mam v pytliku v penezence:-))
Jak by řekl můj dávný profesor na Elektroniku pan Velický/Kubec: ZAŽALUJE TĚ SPOLEK NA OCHRANU TRANZISTORŮ
jo taky jsem si tuhle hlasku vyslech...holt odebral se do vecnych kremikovych lovist(nebo germaniovych???:-))-To snad ne!Fuj germanium!
S tim s tebou nesouhlasim, germániový věci byly dobrý(zvlášť pro Usat=3V).
...Tys byl ako JÁ Ječňák?
Jak fuj germanium? Germanium rulezzzz :smoke:Citace:
Původně odeslal Bredator
to bych mel zvukarnu starou tak min 15let...jojojo byl jsem Jecnak ted jsem Felak....
No vidíš, já jsem taky FELák, a hádej kde teď jsem?
doufam,ze ne ve 304 jako ja???
Ty krávo, nekecej, kde sedíš já jsem na 304/71.
ty vole to je husty...ja jsem na 69...jdu ti hned mavat.....:-)
COŽE? Tak to sedíte vedle mně :-o POMOC!! Mám vedle sebe dva šílence!!! :-o