Přehřívající se konektor napájení u Asusu M3
Zdravím,kamarád mi přinesl 3 roky starý motebook,jinak ve velmi dobrém stavu.Má s ním problém,že se přehřívá konektor napájení a to do té míry,že došlo k natavení plastů u vstupu konektoru a od té doby má horší kontakt.Zjistil jsem následující: výměna adaptéru za jiný nepomohla,ale pokud jsem vyndal baterii,zahřívání se snížilo na únosnou míru,akorát je problém,že jak je to natavené,člověk špatně zavadí o adaptér a noťas se vypne...netušíte někdo,kde může být problém a co s tím,jinak je to pěkná mašinka co by ještě dobře posloužila.Pokud byste někdo z Prahy zvládl vyměnit ten konektor v notebooku,aby šel používat alespoň bez baterky,můžete se mi též ozvat,odměna jistá
Re: Přehřívající se konektor napájení u Asusu M3
Problem je pravdepodobne prave v tom konektore. Je tam zly kontakt a tym padom prechodovy odpor. Pri prude, ktory tadial tecie pri nabijani baterie, sa to potom prehrieva. Takze urcite vymenit.
Díky moc,také jsem si to říkal,tak teď půjdu zkusit sehnat někoho,kdo to zvládne,mám doma vadnou IBM R40 na součístky,zkrat odpálil napájení,takže funguje jen z baterky a podivně píská,takže by šel možná použít,je stejný,s adaptérem od té IBM jsem to testoval.Ten Asus je moc hezká kovová mašinka,je to ta lepší verze s displayem 1400 na 1050 tak je nám ho líto vyřadit kvůli tomuhle
Zdravím.. chci se zeptat jestli nakonec něco pomohlo... mám stejný problém u notebooku, který je starý přes 3 roky... notebook funguje na svůj věk skvěle ale konektor se strašně přehřívá. Plast se ještě nějak nepoškodil, protože jsem vyndal tu baterku jak se tady psalo a trošku to pomohlo... Rád bych proto slyšel jak jste to opravili. Finance na nový PC ted totiž nemám a přistup k počítači ted potřebuji :)