Re: Instalace - BIG PROBLEM
Na to co mam v signature.
odhaduju to na záležitost grafiky, jestli máš nějakou pci grafiku udělal bych instalaci na ní a pak dodal tu 8800, nebo zkus grafiku dát do druhého slotu, nebo jestli máš pci sloty něčím zaplněný - vyprázdnit..
Hmm ted jsem jeste zkusil W7 a to same... S tou grafikou je to dobry napad (zkousel jsem vsechno dat do defaultu v bisou a zadna zmena), ze by si visty a W7 nedokazaly poradit s timhle HW? V PCI slotech je jen Adigy2 ZS a Skystar2.
Mám v podstatě totožný problém. Mně to vytuhne ještě před výběrem jazyka, vidím jenom myš a windowsácký pozadí a dál to nic nedělá. Zkoušeno s Vista home premium a ultimate, oboje originální.:confused: Taktéž na sestavě v podpisu.
EDIT: Ještě bych dodal že obě verze jsou x64, asi někde opatřím 32 bitovou a zkusím.
já se domnivam že právě v BIOSU musis prehodit hodnotu o umisteni pouzivane grafiky - v defaultu je nastaveno onBoard/PCE (nebo PCI/PEX)
A prvni musis dat slot Express - cili PEX (PCE) / onBoard(nebo PCI)
pro funkci na desce je to pak omezeno pameti coz muze znamena snizena hodnota barev.
zkus
Citace:
Původně odeslal
Atreides
já se domnivam že právě v BIOSU musis prehodit hodnotu o umisteni pouzivane grafiky - v defaultu je nastaveno onBoard/PCE (nebo PCI/PEX)
A prvni musis dat slot Express - cili PEX (PCE) / onBoard(nebo PCI)
pro funkci na desce je to pak omezeno pameti coz muze znamena snizena hodnota barev.
zkus
Kde najdu nastavení týhle hodnoty, šlo by to trošku upřesnit prosím?
EDIT: Tak už instaluju. Pomohlo před zavedením zmáčknout F8 a spustit setup v low resolution modu (640x480)