SOLTEK SL-75FRV a XP 2400+
Nazdarek lidi,
mam takovy maly !! :| !! problem...rozhodl jsem se pro upgrade a koupil jsem SOLTEK SL-75FRV,AMD XP2400+ , chlazeni ZALMAN 6000Cu , grafika ATI Radeon 8500 , DDR 400Mhz Geil a ze stareho PC zustalo HDD 80+120 Maxtor,Power Antec 330W TruePower,SBLive 5.1 .... no po slozeni se comp. rozjel,skocil jsem do BIOSU,nastavil zaklad a zacal instalovat Windows XP Pro,avsak po prvnim restartu pri instalaci se pocitac uz nerozjel.. :? ..pouze se rozsviti ledky,ale nejede grafika atd. (jako priznak spaleneho CPU,nemuzu vubec do BIOSU,kterej jsem samozrejme Clearnul :( )...no a tak jsem CPU,DDR,Grafiku,chlazeni vyzkousel na starem compu a vse bezi...AHA rekl jsem si odesel SOLTEK,koupil jsem teda narychlo ASUS A7V333,ale ten ma stejny problem,az na to ze uz se vubec nerozjel. ??? Ze by jsem mel takovou kliku a koupil dva vadne motherboardy :| se mi nechce verit. ??? ??? Vse jsem teda vratil na SOLTEK 75DRV4 a bezi to jak hodinky :o A TED BABO RAD :-D , jelikoz by jsem chtel vyuzit DDR 400Mhz a pozdeji i 8xAGP,protoze planuju nakup nove grafiky a SOLTEK 75FRV by jsem si rad ponechal.DIKY za rady ..... nevyspaly a zoufaly LEVATR :-D [/b]