nevite kde neco lacinyho koupit, nebo nejakej zajimavej postup jak neco vyrobit?
Printable View
nevite kde neco lacinyho koupit, nebo nejakej zajimavej postup jak neco vyrobit?
A má to nějaký smysl ?
Já jsem si udělal z papíru takovej tunel a tim tunelem honim vzduch kolem pamětí,...
Ale efekt při přetaktování to nemnělo. Teda kromně toho, že jsou ty paměti studenější,...
pocitam, ze kdyz vetsina znackovych pameti ma ty chladice uz od vyrobce, tak to snad nejaky smysl ma....ale mozna sem taky vedle
ten přihlouplej kus hliníku tam toho asi moc neuchladí,...má to jen o malinko větší vyzařovací plochu než ty šváby samy o sobě,...
Řek bych, že to má smysl až kdž někdo do ramek rve 3V.
presvedcil si mne, nic tam davat nebudu :eek:
btw, 3V do pameti je hodne?
Na DDR hooooodne a na sdr malo.DDR ma default 2,5V a SDR 3,3V.Citace:
Původně odeslal Deputy
ok dik za info
myslim ze 10% navrch ty DDR by mely snest (tj. 2.75V)
otazkou je, co tim clovek ziska.....
ostrejsie hrany signalov pri vyssich frekvenciach >> vyssi takt mozny, ale vsetko ma svoje medze >> ked je na shit PCB tak s tymm nic nespravis ani z 220v :)
MadCap
hehe...nebud pesimista...stale je tu jeste moznost pustit do nich 380V... :o
btw mam objednany nejaky nejaky neznackovy DDR400 cl2.5 co maj mit chipy Kingmax 5ns, do tech teda 220V poustet nehodlam :eek:, ale sem zvedavej na ty ostrejsi hrany signalu pri vyssich frekvencich :idea:
Já do svých dvou 512tek rvu 2,8V a nijak vlášť se nehřejou,...
...ja som skusal do mojich pustat 2,6 - 2,7 - 2,8V a bolo to furt to iste :? teda az na vyssiu teplotu, tak tam mam 2,6VCitace:
Původně odeslal HiGhLaNdEr
...inak urobil som si kartonovu napodobneninu DDRAM, ktoru som na mojej doske osadil do slotu 1 (256ku mam v slote3) aby nesiel vyfukovany teply vzduch z chladica na CPU priamo na RAMku, ale tiez to bohvieako nepomohlo :?
suhlasim s HiGhLaNdEr-om, ale tie pasivy sa mozu hodit na pamäte grafickej karty - tie sa predsalen poriadne zahrievaju...
taky cpu 2,9V a sou furt studene, takze 2,9V bych se s Kingmaxy rozhodne nebal
Aj aj mam skusenost s pamatami, ze sa nehreju pri 2.8V vobec.