nekde za slusny peniz, abych kuli tomu nemusel jezdit kazdej den do praglu a cekat az do nakyho kramu dorazi :roll:
Printable View
nekde za slusny peniz, abych kuli tomu nemusel jezdit kazdej den do praglu a cekat az do nakyho kramu dorazi :roll:
ja jsem poslal asi 10 emailu do ruznych firem, 8 mi napsalo ze nemaj, 2 ze jo, tak jsem si ho rezervoval a koupil :idea:
Kamikatze: když si ho vymailuješ tak ti ho klidně koupím. Akdyž to stihneš brzo tak to budeš mít možná bez DPH :)
ja to budu kupovat asi nekdy na zacatku pristiho mesice, protoze ted nemam prachy..ale s tou koupí to este neni jisty
i kdyz kdyby to bylo bez dph, tak bych to asi uspisil :wink: zalezi esi pojede ten muj v kamosovy desce(naka jetway s kt266a(b) ) ???
btw: co je brzo?
hele, kvuli tem usetrenym 200-300 korunam nemusis spechat (muj nazor) a kdyby te to zajimalo, tak zrovna dneska sem tu psal, ze ho mame skladem, bohuzel ale jen BOX... a ted mi doslo, ze Marty je vlastne u nas zaregistrovanej, takze to muze koupit u nas a zaroven ti muze nepripocitat dan :-)Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
ta deska se jmenuje Jetway V266B :-) jen tak pro informaci :-) ale jestli ma podporu THB0 nevim, ale mohl bych to pristi tyden vyzkouset, ovsem az nekdy koncem, protoze Po-St budu ve zkusebne... budou se delat testy EMC (elektromagneticka kompatibilita nebo jak to je :-))
kamos by za ten muj dal 1800-este bych na tom vydelal 30kc a min 200MHz ;D a kdyby byl u vas nakej na sklade, tak mi/martymu dej vedet-ja na tom s penezma nejsem dobre-este sem mati nedal vsecky money co mi pucila na radlo :oops:
ted by snad meli Lka bejt v CC
staci kdykoliv rict, nabehnu do skladu, sjedu vsechny CPU a reknu ti jaxme na tom :-) mimo to, muzu zavolat i kolegum do prahy aby se mrkli a v pripade ze tam budou mit taky, tak bych ti ho bloknul a pak by sis pro nej s martym dosel a nemuselo by se to ani posilat :-)Citace:
dikes, ses zlatej :wink:
Ja myslim, ze sehnat DLT3C neni vubec problem. Zitra by mely 2 dorazit Fabsovi a dnes si ode me bral 2 ks Edlin. V utery by mely byt dalsi, tak jake problemyCitace:
Yup, yup...Bude DLT3C. Díky Edline. :wink:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec