-
Gf9600 Artefakty
Mam Gigabyte NV9600gt 512MB (Silent s pasivnim chladicem) a desku Asus P5K s cipsetem P-35. Obcas se mi v momente, kdyz najede Nastaveni nVidia (ikonka vpravo v taskbaru), objevi artefakty pres cely monitor. Zatim si jeste nejsem jisty, ale vypada to, ze se to stava kdyz v ovladacich neco menim (napr. vypnu anti-aliasing), tak po restartu to dela toto. Musim pak do nouzoveho rezimu a preinstalovat ovladace (bez nich to ani nenabehne, monitor se porad vypina a zapina). Kartu navic chladim 12cm vetrakem, v idle ma 36-40 stupnu. BIOS na desce jsem updatnul vcera, takze zatim nevim, jestli to melo vliv.
Windows XP SP2
Gigabyte NV9600gt Silent (http://www.neoseeker.com/Articles/Ha...ws/giga9600gt/)
Asus P5K (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45863)
Karta neni OC, vsechno bezi na vyrobcem danych hodnotach.
-
Re: Gf9600 Artefakty
Inu tohle skoro vypadá jako studeňák, karta bude asi vadná.
-
Mam ji taky a nic takovyho nepozoruju... Z krabice jsem nic neinstaloval - rovnou forceware 180.48 (myslim) do cistych Vista 64bit. Fouka mi na ni 120mm Noctua s 800rpm (aby to nebylo moc hlucny) a teploty mam 36°C idle 56°C load (i kdyz furMark v modu extreme burn ji dostane k 60°C)
Podle me je tedy nejspis vadna, nicmene bych zkusil treba preinstalovat OS, pripadne odinstalovat ovladace v safemode a vycistit system nejakym drivercleanerem, jestli se to jeste dela (po 2 letech mam zase desktop ;)
-
Mel sem gt od zotacu. Ze zacatku sem tam par artefaktu. Po par mesicich se to slusne rozjelo, az karta zkolabovala upln.e Byt tebou nemeskam a jdu ji reklamovat:)
-
Vcera som malom hodil tuto kartu o stenu...Mal som ju doma len na test, lebo znamemu robila problem... Ked som zbadal, ze po pol hodine herneho testu ma karta129stupnov, tak ma skoro vystrelo...Viem, ze jadro to zvladne, ale uz len pocit, ze mi nieco takto pecie v skrini ma priviedol do sialenstva...Nasraty na cely Gigabyte som isiel kartu vytiahnut, asi tri minuty po tom ako som vypol komp...Co nasledovalo? Karta mala stale hodne cez sto stupnov, popalil som sa ako male decko na sporaku a od nervu sameho som ju skoro o stenu prastil... Tato karta je brak, ked sa nechladi dodatocne, alebo nieje v skrini poriadny prievan, tak to je nenormalne teplo co z nej lezie...A take pasivne chladenie, na ktore tak ci tak treba fucat jak o zivot je na dve veci...
Takze ako ti radili uz predomnou, hned to reklamuj...Nieje na co cakat ani co ine riesit...
-
šlo by foto toho paskvilu?:rolleyes:
-
-
jo to je vcelku pasiv co byl na mé byvale gigabyte x 1650pro ani tu neuchladil sam pasiv o sobě řešil sem to artic pro fan na pasivu a to stačilo to ticho byla paráda
trochu sem hledal: http://www.ddworld.cz/index.php?opti...1&limitstart=2
-
Da sa s tym zit, ale chce to naozaj slusny prievan v case... Aby ti z dlhodobeho hladiska nesla karta cez 80-90 stupnov... Prave sa s nou trosku hram/porovnavam ju s mojou old 3870 a ta karta nieje vobec zla, az na to ze ten pasiv je dvojsecna zbran... Je tam ticho, ale tie dve 12-tky,l ktore musim zapnut aby sa neupiekla, nahradia hlukom plnohodnotne ten aktiv, ktory je na Radeone... Aj ked su velmi tiche a bezia na 5V...