Neznate nejakej dobrej program na ladeni XPcek. Na netu je toho spousta, ale chtel bych nejakej
osvedcenej, nebo link na nejakou stranku, kde se o tom mluvi.
Diky
Printable View
Neznate nejakej dobrej program na ladeni XPcek. Na netu je toho spousta, ale chtel bych nejakej
osvedcenej, nebo link na nejakou stranku, kde se o tom mluvi.
Diky
Podívej se třeba sem : http://www.totalidea.de/frameset-tweakxp.htm
a co jako na nich ches ladit? vetsinou drive ci pozdeji (v pripade zasahu pres"ladici programky" spise drive ti XP zkolabujouCitace:
Původně odeslal Vslayer
Najlepsi sposob vyladenia XPciek je zmazat ich a nainstalovat nieco normalne ;D
XP su "normalne"... ked ma clovek "normalne PC". ja by som na nejaky starodavny OS (98, Me) urcite s5 nesiel...
Co sa da na nich este vyladit ak povipinate vsetky tie efekty a nastavite ich pre vykon ?
S tím souhlasím.. jedině co občas použiju je bootvis na urychlení startu..Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Jinak XP jsou skutečně normální systém.. nevím o co jde?
Pochybuju že bych na svý sestavě rozjel 98/Me... (>512MB RAM issue) a navíc, jejich správa paměti... :roll: a můj oblíbený OS WinNT4 Server nemá podporu pro spoustu věcí který by mě dost chyběly, např. USB, >DX7 atd.....
A Windows2000? Jsou fajn, jen moc dlouho bootujou. Mám je na druhým kompu a jsou krásně stable, ostatně stejně jako moje XPčka.
Este mi povedz ze WinME ....Citace:
Původně odeslal Rainbow
Musim odstranit spoustu nepotrebnejch nabidek a soucasti systemu, ktery me serou pouhou svou pritomnosti.
Ladit se má vždy a všude :wink: ;DCitace:
Původně odeslal AjsTi
a o kolko? 10s-15s.... to snad prezijes.Citace:
Původně odeslal Marty
xp suxx.
Zkus to tady: http://www.xp-antispy.de/Citace:
Původně odeslal Vslayer
Diky vsem za rady, jeden ten soft uz mi Xpcka jednou rozdrbal(mam je 4 dny), ale ja to nevzdam.
ja pouzivam nakej tweak kterym se vypne to odesilani chyb odinstaluje
ten chat program
zamezi se ukladani pameti na hdd a spusteni vseho co bylo pri predchozim startu atd
2fabsa: a jak se jmenuje?