-
Sociální sítě
Ahoj, ve škole jsem dostal za úkol stvořit projekt z oblasti social networking....má se jednat o implementaci, kdy je důležitější myšlenka než samotné provedení, takže funkčně to nemusí být 100%...ale již pár dnů nad tím přemýšlím, a nevím co zrealizovat. Nemá někdo nějaký nápad či zkušenost? hledám jen základní směr...
Stále přemýšlím nad způsobem jak zapojit do toho svůj LMS Moodle,který podle mě sociálno ztělesňuje, ale v něm jsem nenakodoval ani řádku zase:(
Díky za komentáře
-
Re: Sociální sítě
Rad bych pomohl, ale nepochopil jsem zadani...
Zkus pridat par radek ;-)
-
-
Nu myslím si, že důležitejí je jakýmsi způsobem zobrazit interakce mezi jednotlivými účastníky....asi nenaprogramuji funkční modul pro Facebook, to není smyslem. Spíše najít nějakou cílovou množinu dat a zobrazit mezi nimi jednotlivé vazby. Například důležitost uživatelů na diskuzním foru mě napadá, v závislosti na karmě a příspěvcích....
2Mraky : nějak nechápu ten pensionbook:) něco už jsem sice dnes pil, ale nemyslím že toho bylo tolik :D
-
ten pensionbook bylo myšleno asi jako paradie na facebook.com ;)
-
:) no pěkně pěkně.....to bych asi u zkoušky neobhájil ;)
-
Tak socialno jsme i my tady na foru. Mohl bys treba udelat socialni sit "odborniku" - tenhle uzivatel je linux guru, tenhle zase programuje v Jave, tamten dela weby,... S tim ze by kazdy mohl pridavat dalsi lidi o kterych vi, ze tomu take rozumi, treba i z jinych for...
Samozrejme kazdy by mohl byt ve vice kategorii a vznikla by tak naprosto silena pavucina :)
Treba placam, ale tohle me napadlo kdyz to tady ctu :)
(pripadne udelat alkoholickou sit, toho kdo co pije a kde bydli, kdyby mel nekdo chut treba otevrit si flasku a nechtel by ji pit sam :-) )
-
Ale jo....to je dobrý nápad. A implementace? nějaký tip v čem se budou dobře dělat stromy, či něco takového? Java / C#?
-
Já osobně bych něco takového asi dělal jako webou aplikaci. Záleží na tom jaký výstup z toho chceš. Facebooku stačí jen že zobrazí kdo je čí kamarád :-).
Bude to dost databázová aplikace, a z ní se data na web docela pěkně tahají.
Kdyby to byla klasická aplikace, tak osobně se mi pracuje s databází lépe v C# než v Javě.
Pokud bys chtěl kreslit nějaké grafy a tak, tak na to je prý dobrý graphviz
-
-
No rozhodl jsem se pro tento nápad...jen jsem si našel pro Javu framework JUNG - pracoval s ním někdo? nedaří se mi ho rozchodit :(