Cauky. Potreboval bych poradit jak a kde nastavit ve wordu 2007 aby mohli vsichni otevrit muj dokument co jsem vytvoril ja ve wordu 2007. Dost lidi s tim ma problemy protoze nema word 2007. Pry to jde tam nekde nastavit. Poradite ? Dikes moc.....
Printable View
Cauky. Potreboval bych poradit jak a kde nastavit ve wordu 2007 aby mohli vsichni otevrit muj dokument co jsem vytvoril ja ve wordu 2007. Dost lidi s tim ma problemy protoze nema word 2007. Pry to jde tam nekde nastavit. Poradite ? Dikes moc.....
"Start" -> Save as -> Word 97-2003 Document -> ulozi do stareho wordovskeho .doc.
"Start" -> Save as -> Adobe PDF -> ulozi do PDF.
"Start" -> ODF -> Save as ODF... -> ulozi do ODT standardu.
Staci si jen vybrat jaky format chces.
"Start" znamena ta koule vlevo nahore ve Wordu.
btw na pfd tam musi byt pdf addon, ktery (z licencnich duvodu) neni soucasti standartni instalace, musi se nainstalovat zvlast.
A neni to touto cestou, nemas nahodou nainstalovany Adobe Acrobat? :)
Hmm, tak to asi bude tim, kdyz ja Word otevru tak 2x do roka a vysledek pak stejne vzdy ukladam do pdf pres virtualni tiskarnu pdfcreatoru.
Jen jsem to tam ted zahledl, kdyz jsem hledal, jak se presne ty cudliky jmenujou.
Koneckoncu i to ODF bude asi taky addon.
Dikes za odpovedi....Nejde to tam nastavit nejak na tvrdo-nastalo ?
Samozrejme jde: "Start" -> Word Options -> Save -> Save files in this format - tady si vyberes