Tyhle značkový, dřevěný repráky jem viděl na vlastní oči v MACRU za necelejch 5000Kč i s DPH. No nekupte to !!!!
http://www.multimod.com/uk/shop/657-...-speakers.html
Printable View
Tyhle značkový, dřevěný repráky jem viděl na vlastní oči v MACRU za necelejch 5000Kč i s DPH. No nekupte to !!!!
http://www.multimod.com/uk/shop/657-...-speakers.html
mam dojem ze ty z makra nejsou pioneeer .. :roll:
Jsou to tyhle, opsal jsem si cedulku a vyhledal to na netu.
No hezký jsou, ale za ty pěníze bych si asi koupil Geniuse HT, přece jenom 80Whudba, G.HT maj 60Wsin.
No tak ked ta cena by bola ako vravis tak to by som potom bral a genius oproti tomu sa moze ist schovat akurat ze nemaju subwoffer ale to nieje technicka vada to by sa casom spravilo.
Len ten yosik by asi stal fest vela.Mozno by to vyslo na nejakych 15 - 16 litrov aj zo subakom. :idea: ;D
oni tež v tom makru kecaji.... nekdy zistiš poradne co si kupil az doma :wink:Citace:
Původně odeslal Aliencz
pro cinany neni problem vyrobit techhle pet beden tak, aby se jim to i za 5.000,- vyplatilo prodavat, ale zkuste si do nich klepnout - bude to ten nejhnusnejsi material jaky vubec jde, samotne reproduktory budou taky ztelesnena hruza a obecne - bedny a Pioneer nejdou moc dohromady :roll:
vypadaj docela dobre hlavni je ze je to dreveny kdyby to byl plast tak to je shit :-)
2ManDark> To že to nemá samostatně SUB, to neznamená že to ty frekvence nehraje--> Jsou 3-pásmový maj poměrně velkej objem(odhad 100l), jsou bez bass reflexu,takže je to ozvučneče typu Closed Encloser a když vezmu průměr basáku na rozměry tak ten objem bude ekvivalentní pro 30Hz(i když v popisu maj 40Hz).
Již několikrát jsem testoval i u známých dřevěný Geniusy 5.1 se subwoferem a tvrdím, že to jsou nejlépe zvučící repro pro PC i malé domácí kino za cenu pod 5k. Navíc jsou i profesionálně zpracovaný - repráky mají vlastní svorkovnici na kabeláž, takže nákup kvalitních kabelů se vyplatí, nemusíte nic izolačkovat, nebo nedejbůh rozlepovat repráky. Tyhle Pioneery by mohli hrát ještě lépe. Na moje domácí kino v obyváčku 4x4m to stačí s 50% rezervou ...... k PC je to zbytečnej, nevyužitelnej luxus.