Mel bych jeden dotaz:
Kterz z techto chladicu chladi skutecne nejlip (popripade za nejlepsi penize)?
A nevite nahodou nekdo, kdo nabizi nejlepsi ceny na tyhle kousky v Praze?
Moc diky
Printable View
Mel bych jeden dotaz:
Kterz z techto chladicu chladi skutecne nejlip (popripade za nejlepsi penize)?
A nevite nahodou nekdo, kdo nabizi nejlepsi ceny na tyhle kousky v Praze?
Moc diky
Najlepsie chladi V7+ no a cenu ma najlepsiu (ASI neviem presne) Volcano 7. A na hluku nezavisi?
Do dnes mam ve skrini nekde Volcano 7+ , pri jeho chodu jsem si pripadal jako ve vrtulniku ... :lol: Hlucnejsi vetracek jsem snad ani nevidel.S regulatorem otacek a odstraneni autoregulatorem to bylo sice lepsi,ale teplota stala za prd :| .... Moje rada Volcano 7+ NEBRAT :wink:
vulcano 7+ na low, je v pohode, pokud mas dobry pruvan v casu..
Pred tyzdnom som kupil TTV9...kombinacia jadro med + hlinik
Chladi super aj moje XPcko na 1666MHz na otackach cca 2700rpm kedy uz cooler nepocut ...
TTV7 som nemal moznost vidiet v akcii ale asi bude trosku hlucnejsie - aj ked viac uchladi.Kedze je cele medene nemal by si velmi znizovat otacky
:roll:
Mam upraveny V7+
Bylo strasne moc hlucny a tak jsem mu utnul tipec -
dal jsem tam nejakej tichej vetracek z coolermastera, co mel puvodne 3000 ot/min a k nemu jeste ZM Fanmate 1 (na plno=10V) a tak ted ma asi 2600-2700 ot/min a hlucnost je v klidku ....
Tuto upravu doporucuju !
(PS: Teplota jen o 1°C vyssi !!!)
tak to jste těch větráčků asi ještě moc neslyšel, protože V7+ na low docela ujdeCitace:
Původně odeslal levatr
Tak všem děkuju za podněty, ale vypadá to, že každý tady měl možnost vyzkoušet jenom třeba TTV7+ nebo 9, ale nikdo je nikdy netestoval všechny tři dohromady. Nevěděl by někdo třeba někdo o ňákym dobrym testiku někde na netu? Ja vim, že i na Overclocking.cz je test, ale bohužel tam chybí Volcano9.
A pořád trvá můj dotaz pro kolegy z prahy:
Nevíte někdo o dobrejch cenách THERMALTAKEu?
Díky
P.S.: Na hlučnosti mi taky trochu záleží. Chladič s hlučností tryskového letadla si asi v mém kompu místo nenajde...
No já mám V9 na Duronu 1200 a chladí mi ho na51st. při 1300 otáčkách (teplota kejsu je 29st.) hlučnost supr (teda až na to že sou slyšet ložiska mrcha... pude na reklamačku poslední varování:)
Ale zase stojí 1400, tak se rozmysli... jinak eště zkus toho levnějšího Zalmana (růžicovej pasiv na kterej se zboku dá 8-9cm větrák...)