-
[12/08] 2.1 Repro
Ahoj všem, potřeboval bych radu... Chci si k Vánocům "naježit" 2.1 reprosoustavu, ale zjistil jsem, že se v reprácích absolutně neorientuju. Proto bych tu jen vypsal požadavky a poradil velevážené obecenstvo o rady co koupit :-)
Takže:
- slušný zvuk (ale nejsem audiofil, takže netřeba hnát do extrémů)
- ne uplně pidi subwoofer (možná to bude znít blbě, ale potřebuju aby se mi na něj pod stolem vešel modem/router)
- černý design
- HODNĚ by potěšil konektor na mikrofon a sluchátka (například) na jednom ze satelitů
- satelity by obecně měly být spíše menší, abych jich neměl plnej stůl
- cena tak kolem 1000 (+/-)
Díky za rady... Vím celkem přesně co hledám a až to uvidím, tak to poznám :-)
-
Re: [12/08] 2.1 Repro
no jestli cena do 1000, tak nejspis
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29236
mam horsi model (s jedno-pasmovyma reprakama) a jsem spokojen za tu cenu
-
Na ty jsem taky koukal... Nevíš jak je to u nich s tím konektorem na mikro a sluchátka? Hodilo by se mi to, poněvadž občas potřebuju skypovat zas na druhou stranu mě otravuje tam ty sluchátka mít píchlý furt...
-
no ja u nich vidim jen jack na sluchatka. Jinak neco tady
-
No já právě taky konektor na mikrofon nevykoukal... Jinak to v diskusi - dík za upozornění, ale to by zas tak fatální nebylo, poněvadž mám sluchátka s regulací hlasitosti... ale ten mikrofon mě štve :-(
-
Tyhle mam na koleji, nehrajou spatne. Konektor pouze na 3.5mm jack. Resim to tak, ze mam za 50kc koupeny mikrofon zvlast.
-
Ale jo jo já vím že je to řešení ale jsem zvyklej na ty svoje sluchátka s mirkákem a naprosto mi vyhovujou :-) Ještě je taky řešení hodit si vedle toho satelitu s konektorem na sluchadla vývod prodlužky 3,5 jacku ze zdířky na mikrák... Každopádně - jen jsem to tak zkoušel jestli někdo o něčem takovém co by mělo i ten konektor na mikrofon neví... Pokud budou ostatní parametry dle představ tak mikrofon oželím / pořeším jinak :-)
-
D_a_v_i_d:
Ked potrebujes mikrofon na Skype, tak kup nejaku Logitetch Webcam Chat, ktora ma mikrofon vstavany... Je to o dost lepsie ako dokupovat mikrofon za 50-100Kc, do ktoreho treba hulakat ako blb, aby bolo nieco pocut...
-
dejv to myslel asi tak, ze svuj mikrofon co ma na sluchatkach nechce ulomit a koupit jiny x)
takze bud 1metrovou prodluzku na mikrofonkábl nebo bedny s 2 konektory na mikrak i sluchatka samotne
-
Tak jsem nakonec dospěl k názoru, že vezmu ty Logitechy a mikrofon pořeším jinak... "Soukromě" jsem stejně skypoval za poslední rok minimálně a "pracovně" to stejně většinou provádím ze služebního NTB, takže to netřeba nějak hrotit a dělat kvůli díře na mikrofon velké cavyky :-)
Takže všem děkuji za rady, jdu to okarmovat :-)