Ahoj,
chcel by som poradit, robime vo firme upgrade HW. PC budu pouzivane pre CAD (Catia). Oplati sa ist do profi graf. kariet? Napr. Quadro FX od NVidie, alebo postaci aj lepsia gamer karta. Ma s tym niekto skusenosti?
Vdaka.
Printable View
Ahoj,
chcel by som poradit, robime vo firme upgrade HW. PC budu pouzivane pre CAD (Catia). Oplati sa ist do profi graf. kariet? Napr. Quadro FX od NVidie, alebo postaci aj lepsia gamer karta. Ma s tym niekto skusenosti?
Vdaka.
Kdyz uz ma firma prachu na kachnu, tak zajiste zainvestuje do oficialne podporovane grafiky...
Minimalne muzete na nekoho rvat, kdyz to nepojede - coz u nepodporovane se s vama nikdo bavit nebude.
A nebo si můžeš koupit mnohem levnější model grafické karty a flashnout do něj odpovídající BIOS "profi" karty. "Profi karty" používají stejný čip jako jejich levnější varianty pro normální lidi. Jediný rozdíl mezi nima většinou bývá právě jiný BIOS a jiný potisk na chladiči. Jiný BIOS zajistí podporu instrukční sady pro CAD/CAM aplikace. Viz. v sekci flashování BIOSu grafických karet.
Jestli jste trosku vetsi firma (a to podle Catie soudim ze ano), tak ti Quadro nebo FireGL zaplati, minimalne kvuli IT supportu... V praci sem prosel nekolik stanici, vsechny byly certifikovane a originalni, takze pokud mate zaplacenej i support na Catii, tak neni co resit...