Logitech SetPoint a konfigurace kláves - zůstávají "zmáčklé"
Mam MX Revolution a setpoint 4.7.213.
Problém - chci konfigurovat boční tlačítko pro program Firefox.
Vyberu firefox.exe, dám boční tlačítko a dám že chci aby dávalo klávesovou zkratku. Chci ho používat na přeskakování mezi TABy - dopředu/dozadu/zavřít tab.
Dám tedy CTRL+TAB/CTRL+SHIFT+TAB a CTRL+W
Funguje to, ovšem jakmile to použiju, tak jakoby zůstane zmáčklý CTRL nebo SHIFT. To znamená, že další kliky a akce jsou jako kdybych držel CTRL. Což je strašný. Přehodim si TAB, pak kliknu na složku se záložkama a otevřou se všechny... Dělá to v celých WIN jakmile to použiju, do doby než fyzicky nepromačkám CTRL, SHIFT na klávesnici.
Na PC mi to dělalo občas, a nemohl jsem za boha živýho přijít čím to je. Tak jsem koupil novou klávesnici a pořád. Teď mám novou instalaci a konečně jsem na to přišel...
Neví někdo co s tím?
Re: Logitech SetPoint a konfigurace kláves - zůstávají "zmáčklé"
Tenhle problém mám taky (Win Vista 64-bit) - jakej máš Windows (verze + 32/64 bit)?. Na stránkách Logitechu jsem se dozvěděl, že na tom pracujou a že máme zůstat u verze 4.6, mě to ale nefunguje už od verze 3, ikdyž teď to dělá pokaždý - předtím se to stalo až tak po 10 použitích :-) .
Citace:
Původně odeslal
djmiki
Tenhle problém mám taky (Win Vista 64-bit) - jakej máš Windows (verze + 32/64 bit)?. Na stránkách Logitechu jsem se dozvěděl, že na tom pracujou a že máme zůstat u verze 4.6, mě to ale nefunguje už od verze 3, ikdyž teď to dělá pokaždý - předtím se to stalo až tak po 10 použitích :-) .
Přesně.
Měl jsem to na XP SP2 32b, verzi starší a dělalo to tak jednou z deseti. Teď mám XP SP3 32b (železo jiný) a verzi nejnovější, a dělá to pořád. Jsem z toho naprášky :(
Ja si toho vsiml pri pouzivani ALT. Nastesti mi to dela jen ve Photoshopu a navic jen nekdy. Jinde jsem si toho nevsiml. Mam WinVista x64.
upgradoval jsem na setpoint 4.72 a zatím ok :) (mel jsem 4.70)