KMPlayer a probliknutí obrazu při otevření a zavření souboru
Laboroval jsem s přehrávači a nakonec tedy zůstal u KMPlayeru, ikdyž má své mouchy.
Co mi ale teď pálí nejvíce - používám ho na videa, a když otevřu jakékoliv video (čti formát) tak mi problikne obraz. Poté se spustí, a když ho zavřu, opět obraz problikne. Dělá mi to na notebooku, na stolním ne.
Nevíte někdo, čím to může být?
Re: KMPlayer a probliknutí obrazu při otevření a zavření souboru
Dela to jen kdyz jsi na baterce, nebo i pri napajeni ze zdroje? Delal mi podobne veci bsplayer, na thinkpadu r61, pak jsem si pohraval s nastavenim rizeni spotreby (aby to zvladalo prehravat HD videa, kdyz jedu na baterce), a nastavil jsem si mod "na baterce" tak, aby jel vicemene na plno, a ok. resp. stacilo prepnout na mod "maximum performance".
Mam XP, takze Aero ne.
Dělá to i na síti - resp. mám to v doku. Teď jsem připojil LCD a to nebliká. Haluze.
Fullscreen nebo v okně? Jestli fullscreen, nemění ti to přitom rozlišení?
okno. Double click na soubor, problikne celá obrazovka a spustí se okno. Video jede normálně. Pak zavřu, zase to problikne a pak to zmizí.
A jakej používáš renderer? Tohle bych sice čekal jako problém jen na Vistě, ale člověk nikdy neví. Nejlepší je asi použít VMR9 Renderless, ale zkusit můžeš i jiný.
Mám taky jeden dotaz k KMplayeru -> jde tam někde změnit barva zobrazovaných titulků ?
Používám KMplayer pro pouštění filmů na HDTV a chtel bych změnit barvu z jasně bílé na nějakou míň ostrou .. třeba nějaký odstín šedé. V menu titulků je průzkumník titulků/ úpravy ale něco co by změnilo barvu fontu zobrazovaných titulků jsem tam nenašel.
Poraďte jak to upravit. Dík.
Citace:
Původně odeslal
theedge
Mám taky jeden dotaz k KMplayeru -> jde tam někde změnit barva zobrazovaných titulků ?
Používám KMplayer pro pouštění filmů na HDTV a chtel bych změnit barvu z jasně bílé na nějakou míň ostrou .. třeba nějaký odstín šedé. V menu titulků je průzkumník titulků/ úpravy ale něco co by změnilo barvu fontu zobrazovaných titulků jsem tam nenašel.
Poraďte jak to upravit. Dík.
Možnosti - Předvolby - Zpracování titulků - Vzhled písma
Jo a když jsme u titulků, tak mi přijdou trošku okousané (mají obrys).
Kvalita titulků záleží na zvoleným rendereru videa, nastavení vykreslování titulků a taky na nastavení písma.
Já mám video renderer "VMR9 renderless + titulky HQ" a vykreslení titulků do VMR pomocí rasterizéru. U písma "míra X" a "míra Y" 100 %, počet znaků na řádek podle potřeby.