Mam uz nejakou dobu problém s pretaktovanim a moje dotazy v riva threadu jaksik zustavaji nezodpovezeny. poradi nekdo jakym zpusobem mam vyresit to, ze po zadani taktu a potvrzeni se mi vzdy vrátí na puvodni hodnotu. pouzivam Rivu 2.11 díky
Printable View
Mam uz nejakou dobu problém s pretaktovanim a moje dotazy v riva threadu jaksik zustavaji nezodpovezeny. poradi nekdo jakym zpusobem mam vyresit to, ze po zadani taktu a potvrzeni se mi vzdy vrátí na puvodni hodnotu. pouzivam Rivu 2.11 díky
jakoze nikdo neví, ano? nechce se mi verit
Vím. Od určitý verze driverů Nvidia pořádně zapracovala na uzamčení taktování na NTB. Kolega v práci to řešil. Se starejma driverama taktovat šlo, s novejma ne. ( asi rok dozadu ) Dále tu byla možnost flashe biosu, ale podobnej problém, rom měl jinou velikost a Nbitorem nešel upravovat.
právě- tak rok zpět jsem dělal pár pokusů a taktovat šlo. nejde ten "blok" nějak obejít nastavenim RivaTuneru?
Já měl taky problémy s taktováním, kdy prostě ať jsem nastavil co chtěl tak rivatuner se automaticky vynuloval na základní takty. Tento "problém" jsem měl ale pouze s originálními ovladači. Stáhni si nové ovladače pro mobilní grafiky nVidia z : http://www.laptopvideo2go.com/
stáhni si modifikovaný if soubor, který po rozbalení ovladačů na HDD nakopíruješ do nich, a pak můžeš vesele taktovat - s novými ovladači .-)