12/2008 Měděná podložka mezi vga a chladič
Nevim, zda jsem to zaradil spravne (nebo by to melo byt spis do chlazeni, ale ja uz vim, co chci, jen nevim, kde to sehnat :-( ...), ale potrebuji sehnat kousek medeneho plechu pro vyplneni mezery mezi chipem a chladicem. Nevite nekdo prosim, kde se poohlednout (idealne v Praze)? Staci mi malinky plisek 14x14 mm se sirkou plechu 1.5 mm. Pokudmozno rovne uriznute (dilnu, nastroje ani zrucne ruce bohuzel nemam ;D)
Re: 12/2008 Měděná podložka mezi vga a chladič
Opravdu nikdo? Zkousel jsem obi apod, ale bez uspechu..
Ustříhni si kus okapu na Praze 1 :D
...no a zkoušel jsi vyhledávat ve firmách na seznamu / google nějaký obchod s klempířinou? Tam by měli plechy mít. Ovšem obávám se, že minimální kus bude 0,5-1 metr čtvereční.
A v OBI či podobných by se snad dalo najít něco levného, z čeho měď vypreparuješ. Jen mě teď nic nenapadá..
Citace:
Původně odeslal
Camaro 79
Ustříhni si kus okapu na Praze 1 :D
...no a zkoušel jsi vyhledávat ve firmách na seznamu / google nějaký obchod s klempířinou? Tam by měli plechy mít. Ovšem obávám se, že minimální kus bude 0,5-1 metr čtvereční.
A v OBI či podobných by se snad dalo najít něco levného, z čeho měď vypreparuješ. Jen mě teď nic nenapadá..
jj nasel jsem firmy, co prodavaji velke plechy, no ale mne by stacil fakt maly odrezek... Take jsem lamal hlavu, co pouzit medeneho, ale nenasel jsem ani zadny levny chladic, nebo treba medenou minci, pritom neco musi byt :-(
Při takových rozměrech bych zkusil prozkoumat nějakou tu elektroniku jako spínače, prodlužky apod, kde se občas měděný plíšky místo hliníku používají.
Zajdi do ferony, takovejhle odřezek ti tam dají zadarmo... Byl jsem tam v létě pro kousek perforovaného plechu a 20x10cm mi dali zadarmo...
Diky za tip, to jsem potreboval vedet, klidne jim i neco malo zaplatim :-) zabehnu tam a uvidim...
Citace:
Původně odeslal
MV
Diky za tip, to jsem potreboval vedet, klidne jim i neco malo zaplatim :-) zabehnu tam a uvidim...
Když pojedeš do ferony v Holešovicích, tak tam je průchod z obchodu do skladu materiálů, tam si to najdeš, houkneš na nějakýho zřízence a on to s tebou pořeší. Já jsem mu taky nabízel pade na pivo, ale koukal na mě jak na magora - 50kč stál metr čtvereční toho plechu a já si odnášel dle jeho slov "odpad" - fakt je, že se to tam válí všude po zemi... ;D