problem s reinstal WIN XP na intelu
Mam problem :) coz jste asi poznaly... nedavno jsem do PC natahal pomerne dost viru... a rekl jsem si ze to bude v pohode tak jsem hral dal bez reinstalace a beze vseho a najednou se mi zacal zpomalovat net, strasne se sekat HD a takovy... proste strasne pomaly system najendou... tak jsem si rekl ze to preinstaluju... kdyz vlozim do dvdroomky cd se sytemem win XP tak se me to zepta jestli chci uplou instalaci nebo renovaci... (nebo neco takovyho). (btw. zkousel jsem oboje) tak dam jedno z toho a zacnou se kopirovat soubory a az se to dokopiruje tak se restartuje PC. A tam pak naskoci pred spustenim systemu jestli chci spustit Windows XP a nebo Windows XP instalaci. Samozrejmne dam instalaci a zcerna obrazovka a nahore vlevo blika bily podtrzitko a to je vse... nic to nedela... proste nemuzu preinstalovat windows... nevite nekdo??
Re: problem s reinstal WIN XP na intelu
1) špatná sekce... -> ostatní operační systémy
2) SATA ovladače máš? jakou máš sestavu? atd. atd.
SATA ovladace nevim co to je, takze asi nemam :)
Intel Core 2duo CPU
E4500 @ 2,2GHz 2GB RAM
GeForce 6600GT
a zakl. deska je nejaka P5B Deluxe
Jine cd s OS si zkousel? odpoj vse co neni nutne. V biosu mas prepnuto na emulaci ci jak se to jmenuje na IDE?zkus vlezt do winu, pustit instalaci z nich a uvidis jestli to treba pak po restartu bude pokracovat.
nabootuj z instalacniho CD, v prubehu instalace se Te zepta zda chce stavajici instalaci smazat, tak ji smaz a pokracuj (volitelne muzes formatovat i celej disk)