Mám disk ktorý používa súborový formát NFTS a chcel by som si prezerať, prípadne prekopírovať dáta na disk, kde je Windows 98(FAT 32). Existuje na to nejaký program pre windowsy, alebo budem musieť nainštalovať XP prípadne NT,2000.
Printable View
Mám disk ktorý používa súborový formát NFTS a chcel by som si prezerať, prípadne prekopírovať dáta na disk, kde je Windows 98(FAT 32). Existuje na to nejaký program pre windowsy, alebo budem musieť nainštalovať XP prípadne NT,2000.
jedine to zkusit prevest PQmagicem na FAT32, ale to vetsinou neprojde, jinak o SW ktery bu NTFS zpristupnil pro W9x bez pritomne instalace NT nevim.
Takovej soft existuje... Zdarma dovoluje pod Win9x číst jednotky s NTFS a v placené verzi dovoluje i zápis... Bohužel si nevzpomenu na název... :-(
Ja si vzpomenu, je to ntfs for windows 98, nebo ntfs98, kdyz das tohle hledat googlem, najdes to nejspis i pres 'i feel lucky' :wink:Citace:
Původně odeslal Vykuk
KtK.
jj .. presne tak je to NTFS FOR W98, mel jsem ho nainstalovany, stahnul jsem ho 0na download.com a ta free je jenom ke cteni pokud si ji koupis a zaregistrujes tak muzes i zapisovat.