Office 2007 integrace do IE
Zdravím,
nainstaloval jsem si MS Office 2007 Enterprise (WinXPSP3) a když si z emailu prohlížím powerpointové prezentace tak se mi už ta prezentace neotevře v prohlížeči (IE7), ale otevře se v powerpointu a prezentace se nespustí. To samé s wordem atd. Prostě se tyto aplikace nějak nezaintegrovaly do prohlížeče. Předtím jsem měl Office 2003 Proff.a vše bylo v pořádku.
Díky za radu.
Re: Office 2007 integrace do IE
Mam tu je anglicky XPcka, ale i tak to snad das dohromady:)
Otevri si My Computer - Tools - Folder options. Ted zalozka File types, vyber PPS, klikni na Advanced a zatrhni "Browse in same window". Vse potvrd a melo by to byt v cajku. Tohle je nutny udelat pro vsechny Office dokumenty, pokud to vyzadujes...
Jde to i pres registry, ale tohle je vic user-friendly:)
Snad Ti to pomuze.
Když dám Tento počítač -nástroje - možnosti složky - typy souborů - PPS tak se mi otevře okno ve kterém mám možnost upřesnit ale položka "K procházení používat jen jedno okno" je šedá takže ji nelze zatrhnout nevíte co s tím ?
Tak to potom mrkni sem:
http://windowsxp.mvps.org/samewindow.htm
stahni ten .REG soubor, spust jej a melo by to byt vyreseny.
Bohužel nefunguje, zkoušel jsem i office standard a furt stejné, díval jsem se na kompy u kterých to funguje a taky nemají the same window zaškrtnuté
edit: Záhada je, že když dám pps soubor nechat uložit na disk a spustím ho z disku tak se prezentace správně otevře ve slide-show modu ne v edit.
Eee, nic. Trochu jsem to zmotal :(