pomoc s vyberem zakladni desky
cau potreboval bych poradit s vyberem desky mam ted tuhle http://atcomp.cz/zbozi/gigabyte-945g...spx?p=z:112034 a na tom mam grafiku MSI N9800GTX+,CPU E4500 2.20GHz a zdroj 520W takze ta deska pro moje komponenty nic moc no a ted nevim jestli by ste doporucili znacku asus nebo gigabite a chci aby to uz melo PCi-E x16 v2.0,chipset 775,abych mohl uz vic taktovat,aspon maximalni kapacitu ramek 8GB s rychlosti 1066 nejlepsi by bylo s kapacitou 16GB.Do budoucna budu urcite dokupovat vykonej procesor naky ctyrjadro.no to je snad tak vsechno a cena by byla tak od 2000 do 3000,pres 3000 ne.dekuji za odpoved
Re: pomoc s vyberem zakladni desky
no 3 t na desku dost malo mozna.ale je to jen muj pohled.muzu doporucit od gigabyte ep35ds3/ mel sem od gigabyte skoro vsechny s p35kou a docela slusne.ale pri taktovani se to po par dnech kousalo pri nabihani biosu.tes mam asus p5q pro a prvni s kterou sem 100 spokojen.cena vetsi,ale myslim si ze za tu cenu to opravdu stoji
jj dik sem prave se rozmyslim mezi tou P5Q PRO nebo http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...C8.html?&all=1 ale nevim no
3000 je pro dnesek tak akorat, pokud jsi zvykly na GB tak bude asi lepsi u nej zustat, bud tu DS3 nebo DS3R (ma navic E-SATA, RAID)
je pravda p45ku od giga vyzkousenou nemam. jen tu p35ku. a na tej sem mel prave problemy s taktovani. bylo tu o tom i diskuze.cas od casu se mi po taktovani na p35ce od giga sekl vypis pameti ram a musel sem dat clear biosu. to od doby co mam asus zatim tuky tuk neznam:)
cau tak mam asi jasno du do ty asus P5Q PRO :) a chci se zeptat jaky ramky by jste do toho doporucili?dyztak dejte par odkazu.jakou znacku hlavne?
myslim ze adata urcite staci. nejaky kit 2x2gb. ja ale po zkusenostech s tou deskou od gigabyte kdy na jednom starsim kusu po vymene prave adat za OCZ taktovani drzelo pul roku, kupuji pro sebe uz jen OCZ :)
2x2GB ADaty EE DDR800 mi jely na P5Q-E v pohodě na zhruba DDR1050 při 5-5-5-15 a 2.1V. Myslím proto, že zlatá střední cesta může být opravdu zlatá ;) .
no co sem se docetl na forech o desce asus P5Q PRO tak rikali ze to s tema ramkama A-DATA blbne.a nevim jestli si mam koupit 4GB nebo 8GB pac rikali ze pak je celkem problem kdyz k tem dalsim ramkam koupim uplne jinaci a jeste nevim jak je to s frekvenci kdyz si koupim 1066Mhz pojede mi to na 1066Mhz nebo se to prizpusobi necemu?a nebo jestli si nekoupit 800Mhz