Co vybrat Nikon D60 alebo Canon 450D ?
zdravim kcel by som kupit zrkadlovku nepotrebujem nic profi ale zase kompakt ma nebavi co vybrat s tychto dvoch, cena je priblizne rovnaka, recenzie su dobre na oba, nikon ma mozno lepsi setovy objektiv ale inak neviem ;) privitam vase postrehy a odporucania :)
Re: Co vybrat Nikon D60 alebo Canon 450D ?
1) tohle se to už řešilo
2) canon
1)Pokud máš zvláštní preference, dalo by se diskutovat - i když nedalo, to musíš prostě vyzkoušet sám. Radit ti, jestli se ti líp drží foťák A nebo B opravdu nejde.
2) Can-On :D
a co tak nova 1000d cena je fajn :D
Canon 450D
duvod: zadny duvod nemam ;D
450D
Jsem majitelem a jsem spokojeny. Nejsem zadny fotograf, ale komakt mi nestacil, citil jsem zkratka potrebu si do foceni obcas zasahnout vic, nez kompakty umoznuji. Pravdou je, ze s Nikonem moc nemuzu srovnavat (mel jsem ho v ruce jen jednou na par minut), ale Canon mi za ten necely rok prirostl k srdci a nemenil bych.
Treba oba zobrať do rúk a vyskúšať. Nikto nemôže vedieť ktorý foťák padne tebe viac do rúk.
P.s.: Samozrejme ber Nikon (možno nájdeš za dobrú cenu vo výpradajoch D80-ku), kanón je iba recyklovaná kopírka ktorá zčerňala od zvyškov toneru. :D
e1: Nikon and Canon people should not be married to each other. How did you let this happen?
:D
Nono, nikdo o Nikonu neřikal že má hnusnej a zašumělej výstup, a vypadá jak z SOS za 39kč...
taky by se ti to nelíbilo :D
Pssst, nakoniec si ešte kúpi ten Canon, či čo... :D
Hehe bude flame? :D Jinak si myslím, že diskuse na téme výběr levné zrcadlovky je úplně zbytečná, protože se to tu již řešilo, a všechny rady jak vybírat tam již zazněly. Stačí použít funkci hledat;)