Za každú odpoved dík.
Printable View
Za každú odpoved dík.
V DOSu odstranit složku Windows.
A tiez Program Files. Predtym odporucam spustit SMARTDRV aby to netrvalo pol hodinu ;D
a jeste predtim doproucuju zazalohovat adrear c:\windows\command. mas tam uzitecne prikazy, ktere se pak nahle v dosu muzou hodit.. Nahoda je blbec.. Jo a taky neni spatny zazalohovat \windows\plocha :arrow:
no inu měl bych trošku elegantnější způsob je to bez všech výmazů pouze se vymažou následující soubory a spustí se instalace W98 a je klid zůstanou ti veškeré nastavení přepíšou se pouze knihovny na orig. z CD prostě jednoduchá reinstalace bez všech komplikací a 100% funkční z rukou přímo mrkvosoftu :lol:
Reinstalace WINDOWS
v dosu najeď do adresáře Windows\System
attrib -s –r
del framebuf.*
del glu32.dll
del msgsrv32.exe
del msimg32.dll
del mstask.*
del mstinit.exe
del opengl32.dll
del sage.*
del vga.drv
jednoduché a maximálně účelné :wink:
Citace:
Původně odeslal KoNG
To je sice hezký, jenže mu tam zůstane všechen "balast" co se mu na wokna za dobu provozu nabalil.
ja to delam ze mazu Windows, Program Files, nejaky Recycled jestli tam je a vsechno z rootu, nabootuju z diskety a prenesu system z diskety na cecko a spustim instalaci ... jednoduchy jak facka, kdybych mel formatovat pri kazdym reinstalu tak to kde bych dneska byl ? :wink:
...jak pise Pocket, okrem toho ze neprenasam system na C: - lebo je to zbytocne, len nabootujem z diskety s podporou CD a priamo instalujem :wink:
jj .. jenze kdybych to neudelal tak vytuhnu pri instalaci na takovy ty interni chybe.. uz si nepamatuju ten kod... jde o ten kod kterej cte info z mbr a je v nemo informace o predeslem OS..Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
kdyz ten system prenesu nejdriv z diskety a pak nabootuju z disku tak to jde normalka. .. je to jenom vec 98icek a mileniich
byla řeč o přeinstalování a né o vyčištění :)Citace:
Původně odeslal goodji
jinak by mohl smazat vše krom dat které potřebuje :wink:
Ked to chces preinstalovat bez vycistenia tak normalne spustis SETUP, dokonca to ide aj priamo z Windows a nemusis nic mazat...
...tak neviem, instaloval som takto uz X-krat win98SK,win98SK SE,winME CZ a ziadny vytuh som nezaznamenalCitace:
Původně odeslal Pocket
no vono to asi dela jenom nekomu ... za to me pravidelne... mozna jsou take nekomu zname chyby tohoto typu ..Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
mně to taky dělalo, napsalo to nějakou chybu SU-1008 nebo co, stačilo přenýst ten systém na c:, jak jsi psal a bylo to ok, ale někdy ty wokna fakt nechapu... :roll:Citace:
Původně odeslal Pocket
Ja mam malu systemovu particiu, My Documents a desktop skopirujem na druhu particiu, z windows zmazem vsetko, co ide zmazat, nabootujem do dosu, zmazem zvysok C: a nainstalujem win.
jjjj ... to je vono .. es uckoCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
http://mars.fjfi.cvut.cz/~haker/subgsw.gifCitace:
aaale co, vetsi, lepsi, ....
http://mars.fjfi.cvut.cz/~haker/slackbig.jpg
...tieto tvoje dva posty mu asi moc nepomozu :? a modemisti budu mat tiez radost :!:
Hmm to jsem si myslel taky občas se stane že při instalaci přibližne 50-72% dojde k nějaké chybě hláška typu GDI error + nějaké čísla a nic se ti nenainstaluje to jak jsme psal já s tím mazáním je postup který používají technici mrkvosoftu :wink: a u mě funguje dobře .. bez toho mazání jse mi to už pár krát zakyslo :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
ja to delam tak, ze jsem si 1x nainstaloval ciste windows (na naformatovany disk) + zakladni programy, ghostem vytvoril img na 1 bootovatelne CD a v pripade potreby mam preinstalovano behem 30 minut.
jj to jsou ty hlášky :-)Citace:
Instalacia cez existuju verziu je uplna blbost. Sice nestratis uz nainstalovane programy ale prepises mnoho systemovych suborov na starsie verzie (ked mas nainstalovane nejake updaty). Ked uz reinstalaciu tak potom poriadnu - vymazat WINDOWS a Program Files a nainstalovat to cele nanovo (+najnovsi MSIE a vsetky updaty). Inak toto som nerobil uz asi 2 roky co mam Windows ME :-)
No, príspevkou je tu dost ale stále som sa nedozvedel jak na to :? Ale nevadí zostanem pri starom- :!: ....mesiac fungovania.........posratie celého systému.................pak tvrdý Format C:.............a zase kompletné nainstalovaní 20 GB dát :? :-(
prostě najet do dosu (z diskety), vymazat vše na rootu, windows, program files a znova naistalovat, a je to :!:Citace:
Původně odeslal Pyroteam