MSI N9800GTX+ padani her pomoc pls
Cau mam takovej problem mam kartu Nvidia MSI N9800GTX+ no a kdyz hraju napr.:Assassins creed,CoD5,rainbow six 2,oblivion,GTA SA tak se to proste hra jenom vypne asi tak po pul hodine nebo hodine,jenom se vypne zadny artefakty to nehazi,pocitac nezamrzne ani se nerestartuje takze grafarnou to asi neni ale ptal sem se a rikali ze to nemusi zvladat zdroj TRUST 520W,ze to pry neni kvalitni znacka bo co.Jinak teplota v grafarny v zatezi je kolem 67°C vis to nejde a v klidu 46°C,teplota procaku v zatezi je 53°C.Ptal sem se znamyho a ten mi rikal ze to muze byt tim ze zdroj nedokaze dat grafarne tolik stavy z tech dvou 12V vetvi nebo co moc tomu nerozumim ale muze to byt samozrejme 100vka jinych veci.Co si myslite vy?moje sestava:intel core 2 duo 2,20GHz,RAM 1024(budu jeste 1GB dokupovat),grafarna n9800gtx+,zdroj TRUST 520W
Re: MSI N9800GTX+ padani her pomoc pls
Jo, nekvalitním zdrojem to bejt klidně může (ale neříkám že je). Taky to může dělat chybující procesor (pokud není přetaktovanej tak spíš ne), může se přehřejvat chipset a může to bejt klidně i jenom SW problém. Pokud máš možnost, tak v tom pc zkus jinou grafiku a jinej zdroj s touhle grafikou.
jo, je dost pravdepodobny ze to dela prave zdroj.. zrovna Trust je takovej ''lepsi'' Eurocase.. lip se to snad ani prirovnat neda ;).. kazdopadne i takovej 400W Fortron by to utahl, to ze je na Trustu napsano 520W nic neznamena :)
jo to sem zjistil az ted jenze ty blbci v obchode mi poradili ze si mam koupit tento no:( jo a taky mi rikali ze to muze byt i ten SW problem no.a ten chipset je jako kde nekde na grafice nebo kde ja tomu vubec nerozumim
a doporucili by jste mi koupit zdroj Fortron jo?to jsou asi ty nejlepsi zdroje co?jakej by ste mi doporucili na moji sestavu a grafarnu?budu jeste mozna kupovat nekdy procesor ale nevim jeste jakej bud intel nebo amd http://atcomp.cz/zbozi.aspx?skup=1&k...na%20EU&desc=0
Cheche, abys za chvilku nekupoval celou sestavu ;)
Fortron patří mezi lepší zdroje, špička to ale není. Nějaké info ke zdrojům najdeš třeba tady.
jj dobre ale jakej zdroj by jeste mi teda doporucili pro tuto grafiku?
Enermax, Corsair, Seasonic, OCZ...je i řada dalších dobrejch, více či méně :) Fortron je takovej rozumnej základ.
Požadavky na zdroj pro tvou kartu jsou dané výrobcem, kterej uvádí obecné údaje:
*Minimum 450 W zdroj (doporučené minimum pro zdroj na +12 Voltové větvi aby zvládal odběr 24 Ampér pro grafiku)
*Zdroj by měl být vybaven 6 pin PCI-E napájecím konektorem (ovšem to lze nouzově řešit i přes napájecí redukci, kterou většina výrobců dodává s kartou)
hm tak i po flashnuti biosu mi to stejne pada:(:(tak uz nevim co s tim:(:(,ted sem si chtel zaparit CoD5 a jak je loading tak se to kouslo jako by to chtelo spadnout ale jen zcernala obrazovka,potom sem slyslel naky 2 chybny okna co vyskocili ale nevidel sem je bohuzel:( tak sem restartoval PC.Podle me to zdrojem nebude pac by se pocitac restartoval kdyby to bylo zdrojem.Myslite ze to muze byt i zakladni deskou?mam GA-945GCM-S2L a na vanoce budu mit mozna asus P5Q PRO tak uvidim no
Citace:
Původně odeslal
sean
...Podle me to zdrojem nebude pac by se pocitac restartoval kdyby to bylo zdrojem....
No když myslíš ;) Co kdyby jsi se ve volném čase podíval na štítek zdroje? Navíc specifikace na zdroji ber dost s rezervou, Trust se jimi nechlubí ani nikde na internetu, takže budou značně nadnesené :p
no tak podival sem se na to ale nerozumim tomu
na zdroji bude samolepka se specifikacemi zdroje, něco podobného formátu jako toto:
http://www.cdr.cz/picture_/38287/small
bud to opiš, nebo zkus nafotit. Jinak pro začátek doporučuji např. článek..
" Na co si dávat pozor, při výběru zdroje"
http://www.svethardware.cz/art_doc-4...E004CADB1.html
tak konecne sem nekoho sehnal kdo by mi povymenil komponenty v PC vymenil sem teda zdroj TRUST za seasonic 500W zkusil sem chvili hrat ale stejne to padalo takze zdrojem to neni.pak sem tam hodil grafiku HD 3870 a stejne to padalo.takze HW problem to asi neni jeste zkusim preinstalovat windowsi a uvidim a i kdyby to nepomohlo tak bohuzel to budu muset davat do obchodu aby se na to mrkli