Re: na vánoce nové velké LCD
Je lepší to pro jistotu testnout dopředu, ale 1900x1200 by mělo jet v pohodě.
To maximální rozlišení si můžeš otestovat s jiným LCD klidně hned.
Prostě si vypni aby se ti zobrazovaly jen rozlišení podporované monitorem a nacpi mu nějaký velký. Budeš pak sice mít "posunovací plochu", ale aspoň uvidíš, jestli je v pořádku nebo ne.
Dobrý nápad, zkusím.
Takže kompatibilitu snad vyřeším, teď zbývá vybrat:)
Paolo: To je vazne tak dobry, nebo pracujes u Benq? ;)
Co treba HP L2275w nebo L2475?
Je fakt dobrý, opravdu mě příjemně překvapil. Rozhodně dobrá investice...
Nejsem žádný PR ani prodejce BenQu... ;) Celkem už jich máme ve firmě 9 a všichni jsou spokojeni.
HP LP2475 by bylo určitě fajn, leč tak vysoké nároky a rozpočet není a tak velké LCD není kam dát. Spíše bych se držel do max. 22" s tím, že 20" by mělo stačit. Někde jsem tu na fóru taky potkal odkaz na výpočet velikosti bodů z rozlišení a úhlopříčky obrazovky, ale zaboha to nemůžu najít..
Citace:
Původně odeslal
Paolo
Je fakt dobrý
Moc velký:(
Citace:
Původně odeslal
berraneck
Někde jsem tu na fóru taky potkal odkaz na výpočet velikosti bodů z rozlišení a úhlopříčky obrazovky, ale zaboha to nemůžu najít.
Zkus třeba http://members.ping.de/~sven/dpi.html
Ted jsem cetl, ze LG L226WU-PF (doufam ze je to spravne) je docela dobre (pokud zapnes fEngine - via TrustedReview - dostalo 9/10 za image quality), PIVOT, DVI, USB hub, vyskove nastavitelny ale ted neni nikde skladem.. cena od 4500,-
Podobny jemu je L227wt-PF ale je o neco drazsi a nema vyskovou stavitelnost ani USB.. Napr. v alfe ale dostanes zdarma Pixmu ip1800