je to normalni?
doufam ze mam dobre pridelanej chladic ???
U = 1.75V, vsechno standardne
Printable View
je to normalni?
doufam ze mam dobre pridelanej chladic ???
U = 1.75V, vsechno standardne
8K3A meria priamo z diody procaku...takze ta teplota je realna...aky mas chladic? Pastu ? Ako si aplikoval pastu? Mas vetranu skrinku (prievan)...napis viac.
normalka, ja mam pri load i 63C
moj nepretaktovani 1600 s TTV9 pri loade 52°C
s TITANOM D5TB pri loade 60°C
tiez merane priamo z CPU
z diody to je ok
ja mam pri loade taky 61(v nepretaktenym stavu)
2Majkl:
Ja mam po 20 minutách běhu cpuburnu 63-64°C. A teplota je měřena z čidla pod CPU !!! sestava je dole. A zatim noproblem.
Hm, to ja mam 20 stupnů, při 1800+ a 1,61 V 24stupnů,ale chladim vodou... ;D
Teplota skutečne tolik bude ale myslim si ze to bude tim že opravdu mas spatne nasazeny chladič. Zkus si na nej sahnout jestli i chladic tak moc hřeje, jestli bude studeny nebo spis ne tak moc horky tak je to chladicem
Jaky mas chladic ?...
Teplota je OK, ale pomohl by lepší chladič. Pochybuju že je špatně nasazený. Teploty z diody jsou o dost vyšší než z klasického čidla. Mě házel 8K3A teplotu kolem 50°C a teď mám 8K5A3+ (neměří z diody) a sotva přelezu 30 stupňů při CPUburnu.
Ja mam XP1600 a teplota je pri full load po 4 hodinach 43°C sice je to chladene vodou ale... :lol:
No ja mam v biosu taky tak okolo 60, ale deska ASUS, na speedfanu mam tak 48-52
ale to mam na 3800 otackach ;D
2Majkl: Sahni na chladic rukou, a podla toho aky bude teply, podla toho sa riad, lebo poniektore dosky pisu blbosti pri merani teploty. Ked to je ale fakt realna teplota, do tych 65-70 by to aj tak malo byt stabilne .. ;D
Je to v poho. Ja mam pri burne na netaktnutom proce 64°C ;)
Zaujimalo by ma, ako som na tom ja...Mam max.52 St. Moj MB ma tiez "citacku" priamo z diody???
dik za odpoved
Ano cita z diody ;) Inak ja mam max nejak 68°C ;DCitace:
Původně odeslal amigo
Dik, no ale ja mam riaden prievan... ;D
Ja mam otvoreny case a vetrak, ktory vyhana vzdux spod zdroja aby tam nebola bublina tepleho vzduxu a Volcano na 2500rpm.Citace:
Původně odeslal amigo
AbySisNeukak Me to pise tak 65PriStartuWinua To nemam cidlo fProciku cert vi kolik to fakt je:)Citace:
Původně odeslal -=>Majkl
Je to pohodicka-vcera som prekonal 70°C pri burne =)
Caute lidi, tak jsem zjistil ze mi to tuhne na 52°C, teda s default napetim, pri normalni zatezi to ma 45. Otacky ventilatoru na TT-V7+ jsou na min nebo medium. Kdyz tam dam 1.9 V tak to mam normal teplotu na 49, pri zatezi to leze az nekam k 57-58, pak hlasi chybu floating point a po desatym okne uz padnou WIN do blue death... Pasta AS3...
Takze jsem podtaktoval na 155 CPU, 378 pameti. Neni to tak citlivy na teplotu a 3DM2002 mi da 9150 misto 9500 bodu coz neni tak velkej skok.
Cao
Tak abych taky prispel tak mam 52 stupnu normal a pri burne 60. s taktem 10,5*168 na defalut voltazi.
No ja som to asi trochu posral, ked tu tak citam, ze niektori tu maju rovnaku frekvenciu, na 1.75V. To ja som musel nastavit 1.90V. Vymenil som XP, ktore som nemal odskusane na max, za AGOIA 0224.(Mal som pred tym MB ECS )Asi som sa pekne osral, ked som ho nainstaloval, vykazoval o cca 3 St. viac, ako to povodne, na rovnakej frekvencii, co je trochu podivne dost :?
Myslim, zhe tie 3 stupne su celkom OK.Citace:
Původně odeslal amigo
2 amigo: To mohlo byť kľudne aj doskou...