Chtela bych si koupit grafiku Ti4400 od firmy Gainward.
Nic o Gainwardu nevim,tak se chci zeptat jestli u ni grafiku koupit ci ne
??? ???
Printable View
Chtela bych si koupit grafiku Ti4400 od firmy Gainward.
Nic o Gainwardu nevim,tak se chci zeptat jestli u ni grafiku koupit ci ne
??? ???
Gainward patri ke spicce mezi vyrobcema karet s Nvidia cipama.. takze asi tak :)
Myslím, že Gainvard je dobrá značka. Sám ji tady mám a nejsem sám. Hlavně dává většinou trochu nadstandard.(GOLDEN SAMPLE)
EDIT: Dee to podal trochu progresivněji, ale shodli jsme se ;D
Navíc je zatraceně rychlej :wink:
Diky za vase rady,tak ja ji teda koupim
;D ;D
Jo jo já ji taky mám a je to fakt super taktovatelnost móóóc dobrá fakt doporučuju :-)
Ja banujem ze som zohnal to co som zohnal ale chcel som Gainwarda :-)
Je vykonna a ticha na ramkach ma pekne chladice.
Gainward je certifikovaná firma pro karty nVidia jako nejlepší dodavatel pro oblast Evropy.
Potvrzuju ze Gainward je fakt dobra znacka, sam ho mam a v mym popisu je jasne videt jak funguje :-) Golden Sample je super verze, ramky ma 3.3 takze takt jedna radost
Taktéž Gainward a nemohu si stěžovat...
Keby som kupoval Nvidiu kartu, tak by som urcite dost zvazoval na gainwardom, pocul som na nu len chvalu
:o tenhle clovjek nezna gainward to cumim...
Gainward je super, ale vela ti4200 hlavne 64mb robilo po case take problemy ze neslo z dodavky 90% kariet korektne, alebo padali v testoch, alebo vyhodili modru obrazovku, nastastie u mna sa to nevyskytuje.
Takze tak, je to super znacka ale s tymi chybnymi kapacitatormi na grafke si posramotili povest hlavne v zahranici, mozno k nam dovazali z inej fabriky, ci ine serie ti4200viek. Ja som spokojny ved to v popise co mam ma 4.0ns samsungy a pozrite na ten takt co zvladnu ;D
mam zatim skusenost jen s Gaiwardem 4MX440 a 3 Ti 200 a oba slapou jak maji a maji taky vyskouk kvalitu softu+ vertrani + cela karta
Ty problemy s ti4200 64mb verzi, byly spatnou serii, vim ze kdyz meli prvni kusy tyhle karty v CzechComputeru, kamos ji koupil a nedavno ji sel vyreklamovat, ja ji kupoval dva tejdny po nem a uz mely jinou serii, i pasivy na ramkach uz byly jiny, takze v dnesni dobe bych se nebal, protoze to byla zrejme opravdu ta prvni serie ktera se k nam ani moc nedostala, pokud vim tak v jiz zminovanem CC prodaly z tyhle serie jen dve kartyCitace:
Původně odeslal MK2
Sice mam MSI, ale ta si to podelala s tim bakelitovym vetrakem, Takze je gainward obravdu the best gf. card
jj Gainward good, ale ak by cena tejto znacky stala o 1000sk nad povedzme MSI, je to zbytocnost.
Jeste jednou dekuju za nazory,
grafika uz je v kejsu :-)
A jak ti slape ??? ;D
ja mam s Gainwardem jen skvele zkusenosti hlavne OC 8-)
ja mam trojku a je hyper, v 3d marku si da i spoustu telat s gf 4ti :)
A neříkal jsi mi náhodou ještě před 2 měsícema, že Gainward je nějakej neznámej shit ? ???Citace:
Původně odeslal eraser
No a jak jsi na tom teda s vysledkama ????Citace:
Původně odeslal semeno.
Ja mam 9147 v 3dmarku 2k1
a 1187 v 3dmarku 2k3
a CodeCreature tak tam jak kdy ale cca od 12-16 fps ;D
Jo - tak mi řekni kolik z ní vyždímáš(oc) a uvidíme jestlito je shit nebo ne.Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Máš pravdu, je to shit. Kdybych si tehdá připlatil 400,- a šel do MSI, což je výrobce od kterýho jsem měl všechny předchozí karty, a byl jsem s nima vždycky spokojenej, tak bych z toho vymáčkl víc. Takhle z toho udělám jen 295 / 560 MHz.Citace:
Původně odeslal eraser
Tak to rozhodně nesouhlasím, že GAINWARD je shit, to jsou teda slova :-(Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Gainward rulezz a komu se to nelíbí at si políbí ř...t :idea: