tak viz výše, myslim to už je problém, který dost vadí
Printable View
tak viz výše, myslim to už je problém, který dost vadí
možná jsem to špatně popsal, procesor se chová, na mé desce ( m3a), tak že sice jde taktovat pomocí fsb ale nikoliv násobičem:mad: prostě v tomto je jak obyčejné EE samozřejmě bios je už nejnovější (fuj disketovka) :cool: je to na reklamaci? píšou otevřený násobič, zatim se tak nechová, byl by někdo tak hodný že bych u něj procik vyzkoušel? ...:D
V čom taktuješ? V biose? Ak v biose potom skús AMD Overdrive (win).
ano sice hezká utilitka ale jde mi o to že procesor se nechová, tak jak by měl.
Myslel som to tak, aby si tej v utilite vyskusal hybat s nasobicom smerom hore. A pozri este v Biose "CPU Configuration" ci ti ukazuje "Able to change multiplier" resp. max multiplier.
už jsem zkusil jinde, to je problém desky jak vidim no dobré, stejně zatim jsem ho dal jen na 3 giga 215x14 a budu si hrát s napětim, ten bios to se mrknu jen ještě to je položka award biosu nebo ami? zkusim ten násobič.... tak na změnu mi zamrzne pc většinou nebo restart a tu položku jsem nenašel muj asus má ami bios
Jsem na tom podobně, když v OverDrive změním násobič, tak sice píše Target Freqency 3000. ale běží na zákl. 2800. Stejná deska. Nevím co s tím.
A když to změním v BIOSe, tak se mi stává, že se mi ukrutně občas zpomalí beh hry (Zaklínač). S nepřetaktovaným CPU se mi to neděje (a problém s teplotou to není).
Hm, co tak skusat so vsetkymi verziami biosu? AMD processor driver mas? Ja ho mam na 3,2 GHz 1,45V, C&Q zapnute a RMClock profil Performance on demand v rozmedzi 1,0-3,2 GHz (vcore nastavene 1,0-1,375V aj ked v skutocnosti ide donho vacsia stava).