Servis objektivov (Bratislava, Vieden?)
Ahojte, poznate nejaky dobry servis na objektivy (hlavne sigma) v Bratislave alebo vo Viedni, mam trosku backfocus na sigme, sice som to vyriesil softwarovo v debug menu, ale mam to nastavene len na 70 mm a ked menim ohn. vzdialenost tak sa to meni na frontfocus tak by som chcel dat cheknut a opravit ten objektiv (Sigma 24-70/2,8), ma niekto skusenosti (dobre,zle?)
Re: Servis objektivov (Bratislava, Vieden?)
Oficialny servis sigma objektivov je v Povazskej Bystrici a potrebuju k nemu aj telo... Ja mam uz cca rok Sigmu 10-20, ktora absolutne nie je schopna ostrit (nenormalny FF, fotim cisto na manual) a nie som ochotny ju dat do servisu, lebo si nemozem dovolit ostat bez tela (a navyse mam so slovenskou postou len tie "najlepsie" skusenosti).
Nějakej servis má bejt ještě u nás v Brně. Přímo ze sigmy mi to psali.
este je moznost oslovit pana matunaka z novych zamkov. neviem, ci vie nastavit aj ff/bf, ale mne opravil pokazeny prepinac na nikkore 80-200 f2.8 za velmi dobru cenu. zasielku som posielal ups-kou, naspat prisla na dobierku.
skus sa opytat aj tohto pana
http://www.foto-servis.sk/
je to kusok od zastavky Jesenskeho
No super diky, skusim najprv asi oficialny servis, kedze to mam v zaruke, ale skusim mozno aj ten v BA ak by to nebolo priliz drahe tak by som to riesil asi v BA, kazdopadne dakujem za tipy, dam vediet ako som dopadol ak to budem v dohladnej dobe riesit :)