vim, ze to sem tak uplne nepatri, ale......
Chci chladic aby dobre chladil, ale zase nestal zavratnou castku. Puvodne sem chtel CoolerMaster CP5 7J51E, ale ten mi nedokazou nikde sehnat. Tak mi poradte neco jineho a taky kde to koupit....
Diky
Printable View
vim, ze to sem tak uplne nepatri, ale......
Chci chladic aby dobre chladil, ale zase nestal zavratnou castku. Puvodne sem chtel CoolerMaster CP5 7J51E, ale ten mi nedokazou nikde sehnat. Tak mi poradte neco jineho a taky kde to koupit....
Diky
Šup s tím do chladičů! :arrow:
Jinak za rozumný love je Spire Falcon Rock II :smoke:
Přesunuto do chladičů, jinak já preferuji vodu :)
ja vodku, ale vo tom to neni ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Ale s vodkou nebudeš taktovat procák ale sebe :lol:Citace:
Původně odeslal Deputy
Mimochodem, co si myslite o:
PRIMECOOLER PC-462A825/CU35 SuperSilent (Copper Base)
SuperSilent CPU Cooler (less than 23 dBA) for all Intel PIII Coopermine & Tualatin, Celeron & Celeron II, AMD Duron, Thunderbird (Socket A/462) over 1,4GHz, Athlon XP over 3000+, 35mm x 6mm Copper Base
cena < 300 Kc
To chces mi tichy? jestli ne tak co treba CU5TB? mam pripadne jeden na prodej
co za nej? byla by k nemu pasticka?Citace:
Původně odeslal Killer[SH
Standartně se k němu pastička dává, ale ten stříbrnej shit od Titanu bych si na procák nedal... vypařuje se a vysychá. fuj fuj fuj :)
KUA,to si nedelejte prdel,ja ji tam mam.Fakt je tak spatna??A fakt se vyparuje???Se mi nak nezda ???Citace:
Původně odeslal Marty
asi bude hodne hlucnej co? ale mne vlastne hukot ani moc nevadi.....dokud huci, vim ze zije :eek:Citace:
Původně odeslal Marty
a jaka pasta je teda lepsi? (rozumnej, nezajimaji mne zadny kosmicky technologie za $1000 :evil: )
me se taky nezda spatna... je good..
No já jí tam mam shodou okolností taky,i stejný chladič,no a i když jsem ho zpomalil skoro o 1300ot/min,mám teplotu CPU do 46 stupňů maximálně,hlučnost je zhruba poloviční.Citace:
Původně odeslal Marty
s tou pastou to je fakt, ale podle me jen v pripade ze ten chladic casto sundavas jako treba ja v praci., tam je videt, ze je to uz vyschle a taky teplota sla nahoru, takze hodlam na chladic v praci pouzit klasickou silikonovou (bilou) teplovodivou pastu.... ale doma mam stribrnou pastu od titanu a nepozoruju nejaky zvysovani teploty nebo tak.... asi to bude tim, ze sem to namazal, nasadil a uz nesundal :-)