-
Router EDIMAX
Předem se omlouvám.Nejsem zrovna kovaný v počítačích.Mám router Edimax BR 6104 nebo tak nějak.4 x Switch a 2x Wlan.Zhroutil se mi PC a při instalaci softweru jsem zjistil,že nemám instalační CD k tomuhle železu.Zkoušel jsem hledat softwer na netu,na stránkach EDMAXU,ale nic.Mohl by mi někdo poradit popřípadě pomoci se shnáním.Děkuji a ještě jednou se omlouvám.Holt Lama:rolleyes:
-
Re: Router EDIMAX
Žádný cd nepotřebuješ, jediný co potřebuješ vědět je adresa webovýho rozhraní toho routeru. Všechno nastavíš přes prohlížeč, žádnej speciální soft není potřeba.
-
Děkuji.Fakt to funguje.Jde mi PC i NB.jenom ale nevím adresu abych se dostal do menu routru.Jak ji zjistím.Díky:confused:
-
rozklepni si aktivní síťovy připojení (nastavení -> síťová připojení -> připojení k místní síti), záložka podpora, zajímá tě položka Výchozí brána. v mojem případě to je 172.16.1.254
http://img1.abload.de/img/403n0ch.png
-
zadej si do net.prohlizece adresu: 192.168.2.1 a prihlas se.. vse potrebne nastavis hezky tam ;)
-
pokud si tu adresu v nastavení nezměnil... právě pro všechny případy to vždycky uvádím z výchozí brány ;)
-
Děkuji pánové.Již je to funkční.Moc jste pomohli.Ještě jednou díky.:D