Cawes kluci
Po zapnuti PC zacne strasne piskat , nezapne se monitor ani nereaguje sitova karta.
Zkousel jsem vytahnout HDD a dat tam jinej ale tim to neni :(
Nemohl by mi nekdo poradit cim by to mohlo byt ??
Predem moc diky
Printable View
Cawes kluci
Po zapnuti PC zacne strasne piskat , nezapne se monitor ani nereaguje sitova karta.
Zkousel jsem vytahnout HDD a dat tam jinej ale tim to neni :(
Nemohl by mi nekdo poradit cim by to mohlo byt ??
Predem moc diky
Zdroj?
Mno PC mam doma dva dny a je stavenej od bratranka tak nvm mozna by to mohlo bejt tim :(
co tam je za grafiku:? koukni na to a jestli nezapomel do grafiky pripojit +12V . tohle dela casto a nekolikrat se mi to uz stalo
aah t oby ale delalo uz po tom cos to privezl. takt onic. co je tam za znacku zdroje? zkus pokud mas dve ram tak treba jednu vyndat.
Grafika je tam GeForce nVidia 7100
Ale vcera jeste PC bezelo bez problemu
zkus tu pamet a koukni na znacku zdroje. jeste zkus rozebrat odpojit od elektriky, vyndat abterii na zakaldovce, chvilku pockej a pak to vse vrat a uvidis zda byla chyba v biosu ci ne
Jo tak zase takovi obstrukce mi tata nedovoli tak to vidim ze PC zase pujde k bratrankovi z5 diky za rady kluci. :???:
Uz kdyz sem odpojoval HDD tak na mne rval co to delam :(
jde o prd a otazka 2ti minut:D jen do toho:D an aterce je takovej cudlik ten odehnes a vypadne. pak odpoj napajeni pockej chvilku a nandej to zpet a uvidis
stalo se mi kdyz sem mel ejste gigabyte ze jednou po vypnuti a zapnuti zacal pc piskat. po vymazani pameti biosu vse slapalo:D