Re: Barevny laser do 20tis
presunuto do nakupni poradny kam to patri!
Omlouvám se za špatné zařazení. Zkusim UP. třeba se někdo podělí o zkušenosti.
Na HP bych si dal pozor, jednak se nám v práci 3600 po necelých dvou letech vysypala, navíc dávají při nákupu na IČO jen rok záruku a kvalita některých servisů je bídná (ochotni mi to byli vzít až ve třetím, kam jsem volal, nicméně i tam to stálo za houby: přivezli jsme to tam a dohodli se, že do konce týdne (byla to středa) se ozvou, jak dopadla rozborka (400 bez daně), co tomu je a kolik to bude stát. Místo toho se ozvali skoro po 14 dnech (10 je pro mě skoro 14), že jim došel toner - dávali jsme jim to s 10 %), tak jsme se rozhodli radši to vzít zpět a dát to jinam, při převzetí na nás čekal účet na výrazně vyšší než původně dohodnutou částku za diagnostiku, to, že se nás na nic neptali, je nijak netrápilo, sice jsme to nakonec vyjednali na původně dohodnutou, ale nevyprovodili mě s kolegou zrovna slušným způsobem s vyjádřením doporučení, abychom jejich služby raději nevyužívali (nicméně velmi rád jsem jim vyvrátil obavu, že bychom s nimi kdy ještě chtěli mít něco společného a to doporučení nám dalo samo jejich jednání)...
Do úvahy bych zařadil i Samsung / Xerox.