dnes som nasiel v cenniku libry v SR tuto kartu za 4500
na strankach ATI som sa docital cosi ale akosi nemam predstavu co to je.
je to vlastne 8500+8xAGP?
diky za osvetlenie
g
Printable View
dnes som nasiel v cenniku libry v SR tuto kartu za 4500
na strankach ATI som sa docital cosi ale akosi nemam predstavu co to je.
je to vlastne 8500+8xAGP?
diky za osvetlenie
g
... 9000 + AGP 8x
Jo presne tak,rikal sem ze to bude stat za ho_no a ted sem videl testy a je to hnus,mnohem lepsi je 8500/9100,je to sice o neco lepsi jak 9000 ale drazsi a pomalejsi nez 9100.....
jeste ze sem narazil na tenhle thread :-) diky za info, porad sem nikde nemohl najit jak je to s vykonem a ted uz konecne vim.... diky za dobre info :lol:Citace:
Původně odeslal Madman
ma to byt přetaktovana r9000 s agp 8x
je to pomalejši než 9100??
rozhodne :!:Citace:
Původně odeslal joXerus
tak sem hodte nejaky linky...
to se dobře poslochá že r9100 je rychlejší od někoho kdo ji má :wink:
Tak tak..osobně si myslím, že R9200 bude rychlejší než R9100. Nahoď linky na testy a uvidí se. Pokud usuzuješ, že je pomalejší podle toho, že má jen 1TMU na pipeline, tak ti oznamuju, že 1TMU/pipeline má i R9500, R9600, R9700, R9800 atd.
??? nejaky klon 9100 tzn 8500 tzn nejaka vykopavkaCitace:
Původně odeslal gremlin
2-Ja8k1-: R9200 není nějaký zastaralý" klon R8500/R9100. Spíše se podobá modernějšímu R9000/Pro. A narozdíl od Gf3Ti má i R8500 podporu DX8.1, takže to taková vykopávka není...
jen do něj! :-)
Fakt tato karta nieje vykonnejsia ako R8500/9100. Pozrite si linky z Threadu : Radeon 9600 (Pro)
!!
fakt neni rychlejsi,podivejte se na testy na www.tomshardware.com dejte hledat a napiste 9200,nekde tam to je :wink:
přece jenom přesná adresa by byla lepši :wink:
http://www.tomshardware.com/graphic/...0-5200-10.html lenochu :evil:
děkuji pěkně :oops:
No jo, skutečně je pomalejší, dokonce pomalejší než R9000Pro.. tak to jsem nečekal... Ale třeba ten GF FX 5200 Ultra taky není zrovna žádnej bourák.. Někdy mu R9000Pro pěkně šlape na paty... a někde ho i drtí... Takže ten bych si nikdy nekoupil, páč je to nVidia a ještě nic moc výkon, zato název.. Ultra! Výkon toho GF v pixel a vertex shaderech je fakt k popukání, holt ATi umí.. R9500/9600Pro je podle mě dobrá koupě..
Ale teď jsem si všimnul, že to tam nebyl R9200Pro ale non-Pro. Takže když je výkon non-Pro srovnatelný (někdy vyšší) než u R9000Pro, tak R9200Pro bude výkonnější než R9100 a při nejhorším bude stejně výkonná...snad.
No to Pro asi bude znamenat vyssi takty ktere mozna dosahnes i bez pro.Jinak prosim priste nerikej ze je neco lepsi jenom proto ze si to myslis,napred si to over jinak pak lidi koupi drahou grafarnu ktera jim bude skoro na nic :|Citace:
Původně odeslal Anduril
No tak bacha bacha. Pokud vím, tak jsem všude psal, že "!můj názor! je, že to bude rychlejší"..Asi nikde jsem netvrdil, že to je rychlejší.. A pokud jsem to napsal, tak podle článků na netu, které to tvrdily... Btw. Ta karta zas tak pomalá není. Je to taková rychlejší R9000Pro (ve většině případů). A ta oproti R9100 vůbec není pomalá, pokud ovšem nebereš výkon body v 3DMarku2k1... Ale o tom už toho tady bylo..
Tady jsou nějaký testy
http://www.forum-3d.de/chips/radeon9new.shtml
A nebo taky tady počínaje dneškem, naleznete odkaz.... http://www.volny.cz/milankv