Nevíte někdo jestli existuje router, který má wifi AP a gigabitový switch (4-8 portů) ?
Něco jako ASUS WL-500g apod., jen s gigovým switchem.
Printable View
Nevíte někdo jestli existuje router, který má wifi AP a gigabitový switch (4-8 portů) ?
Něco jako ASUS WL-500g apod., jen s gigovým switchem.
Zadnej jsem nevidel, taky bych neco takovyho potreboval. Premyslim o upgrade site na Gigabit, ale mam dva switche... AP jenom beckovy, navic nejak umrelo :(
Co treba D-Link DGL-4300?
Buď jsem to nepochopil nebo nevím co řešíte, takovejch krabiček se dá najít relativně dost:
D-Link DGL-4300
TEW-633GR
SMCWGBR14-N
ASUS RT-N15
Netgear WNR3500
...
Marty asi potrebuje neco s USB portem pro pripojeni CDMA modemu, taky jsem hledal, ale nic nenasel.
Nakonec jsem koupil switch D-Link DGS-1005D, ma energii setrici funkce a spotrebu jen 5W.
http://www.cybex.cz/Hardware/Sitove-...kategorie=785/
Hm, tak já jsem asi fakt blbej nebo slepej... :)
V podstatě odpovědí na můj dotaz jsou všechny zařízení co jste tu postli, takže tak. CDMA k routeru používám jen výjimečně a v novém bydlení bude UPC, takže vůbec netřeba. Jediné co mě teď došlo je že používám printserver ke své staré HP LJ1100, která se připojuje na LPT a to koukám nemají.
No ještě to promyslím - chtěl jsem nahradit ASUS WL-500g + 16port gigabit DELL switch jedním kompaktním zařízením. Ale je to zatím ve fázi úvah.
Tak mám spadeno na Linksys WRT-350N. Máte někdo s tímhle kusem železa zkušenosti?
Vzhledem k vyrobci bude IMO OK, ale otazka zni, zda ten switch skutecne ten Gbit zvladne.