scythe ninja 2 - prosba majitelům
ahoj,
měl bych prosbu na majitele tohoto obřího chladiče :)
Chtěl bych ho kupovat do mé případné nové sestavy a zatím neměnit case a nevím, zda-li by se mi do této skříně vešel, mohla by mi nějaká dobrá duše, vlastnící tento chladič, změřit výšku chladiče od základní desky? Počátek PCB mainboardu, abych to snadno změřil u sebe v casu.
Díky všem :)
Re: scythe ninja 2 - prosba majitelům
No, tak vyrobce uvadi 152mm, pripocti k tomu nekolik mm (socket + cpu) - do 160mm se vejdes. No a protoze ho mam fyzicky doma, i kdyz zatim nepouzitej, tak za pomoci pravitka jsem se dostal na cca 157mm.
tak to by bylo úplně akorát, accelero s2 se tam vejde na chlup přesně se sundaným plastem na kraji :) díky
Ja ma zase inu otazku: nema niekto vyssie uvedeny chladic na doske Gigabyte EP45-UD3, prip. na EP43-DS3? Potrebujem vediet ci je s tymi doskami kompaktibilny. Jedine info som nasiel na tomto fore:
Scythe, ale tyka sa to dosky Gigabyte EP45-UD3P - s tou neni kompaktibilny. Co sa tyka dosky Ep43-DS3, nasiel som troska neurcite info na jednom nemeckom fore ze by tam Ninja 2jka mala vojst.
Ninja 2 pasuje urcite na GA-EP45C-DS3R. Nedavno som ju tam montoval, miesta bolo okolo chladica kopec. Skus si to porovnat s tymi tvojimi.
Tiez som presne tento typ kompatibilny nenasiel ale riskol som a no problemo.
Podarilo sa mi najst nejake fotky EP43-DS3, opticky to vyzera zeby tam nemal byt problem. Nuz nic ineho mi neostava ako zariskovat ;)
no, DS3 nevim, ale na EP45-DS4 bez problémů pasuje :)
Citace:
Původně odeslal
malda
no, DS3 nevim, ale na EP45-DS4 bez problémů pasuje :)
Tak uz sedi na doske EP45-UD3, pasuje tam perfektne :p