přeprogramovaná klávesnice
mám skromný dotaz, nevím kdo, jestli já, či někdo z rodiny mi něco zmáčknul a uložil na klávesnici, no po naběhnutí prohlížeče a zadání čísla 1 se automaticky resetuje prohlížeč na domovskou stránku a to podotýkám dělá ve všech profilech - mám jich v pc 6 a jak v mozile/ to je náš výchozí prohlížeč a mám 3.0.1 / tak v exploeru, který používáme minimálně - chci jen podotknout, že jsem to zjistil včera večer, když jsem se do kompu dostal, všechny ostatní číslice jsou v pohodě, jen ta jednička - reset na úvodní stránku a pořád dokola - nemůže byt někde něco přenastaveno v rozložení kláves?? Prosím poraďte - je to potákovina , ale taková, která mě ničí a nevím co to prostě je. Děkuji a hezký den všem V Přes shift a číslici to jede, po zmáčknutí 7 skáče kalkulačka po zmáčknutí 1 seznam - co stím??
Re: přeprogramovaná klávesnice
Pokud se po startu PC načítá i program na ovládání multimediálních kláves klávesnice, tak mohla být některá z multimediálních kláves (www,home,calc..- podle typu klávesnice) v tomto programu přemapována na "num1" "num7"....
Otázka je, jestli to dělá při stisknutí čísla "1","7" i na numerické klávesnici. Jednoduše to zjistíš, pokud tento program ukončíš(jeho ikona bývá v pravo dole v systémové liště)-pokud to dělat už nebude - problém byl v tom.;)
Změnil jsem klávesnici za jinou multomediální/li-teon/ a problém zmizel, jsem se bláhově domníval, že když třeba klávesnici/originál compaq/ vyndám z pc, že se resetne a ne, dělá to jen ta klávesnici, na jiné ne, ale jsem z toho blázen - nechápu to
to je pochopitelný, protože ovládací program pro klávesnice je určený právě pro tu, které se týká.Takže po výměně za klávesnici jinou, tento přestane fungovat(to je jako kdyby jsi instaloval ovladače pro třeba pro čipset VIA a upgradoval na desku s čipsete Intel - taky by to potom nefungovalo jak má).Zkus tento program najít a odinstalovat a stará klávesnice ti bude fungovat jako dříve.