Dálkově ovládané osvětlení
Zdravim, chtel bych dálkově ovládat osvětlení (klsické žárovky). Chtěl bych aby to přijímalo ovladač třeba od televize. Jaké exitují možnosti? Hledal jsem na Conrad ale tam mají celé sady.
Re: Dálkově ovládané osvětlení
Ja som kupil v akcii v LIDL dialkovy ovladac s 2 zasuvkami, ktore tym ovladam. Myslim, ze po malej uprave to zapojis i do svetelneho rozvodu..
Citace:
Původně odeslal
Špeta Marek
Zdravim, chtel bych dálkově ovládat osvětlení (klsické žárovky). Chtěl bych aby to přijímalo ovladač třeba od televize. Jaké exitují možnosti? Hledal jsem na Conrad ale tam mají celé sady.
Špatně ses díval
OT: conrad má všechno neskutečně předražený, malý příklad
Conrad GENERÁTOR AIR X LAND 12 V/400 W 22.ooo,-
jinde 663,- CAD = +-10.ooo,-
aha pardon, chtel jsem tam jeste dodat, ze by to mel byt ten uzsi modul, ktery se da zabudovat do panelakovych "futer"
Citace:
Původně odeslal
Špeta Marek
http://www.elbock.cz/regulatory-osve...enu=8&idtext=1
toto mám už 3x a naprostá spokojenost. Existuje několik variant, po zkoušení jsem finálně vybral ty, které mají možnost "naučit se" na jedno tlačítko. Krom DO a dotykového ovládání to má i fičuru plynulého rozsvícení (moc příjemné na oči) a také plynulou regulaci jasu.
PS: Mají to v kdejakém Hornbachu, Bauhausu, Baumaxu, OBI...
Citace:
Původně odeslal
Paolo
http://www.elbock.cz/regulatory-osve...enu=8&idtext=1
toto mám už 3x a naprostá spokojenost. Existuje několik variant, po zkoušení jsem finálně vybral ty, které mají možnost "naučit se" na jedno tlačítko. Krom DO a dotykového ovládání to má i fičuru plynulého rozsvícení (moc příjemné na oči) a také plynulou regulaci jasu.
PS: Mají to v kdejakém Hornbachu, Bauhausu, Baumaxu, OBI...
Akorát není úzký, jak Marek potřebuje...
Citace:
Původně odeslal
Alf
Akorát není úzký, jak Marek potřebuje...
Mám obavu, že vzhledem k minimálním roztečím a velikostem spínacích součástek na 230V se tak malý asi dělat nebude.
Citace:
Původně odeslal
Špeta Marek
aha pardon, chtel jsem tam jeste dodat, ze by to mel byt ten uzsi modul, ktery se da zabudovat do panelakovych "futer"
Vy máte v paneláku všechny vypínače ve futrech a ne v krabicích v panelu?
my napr. mame standardni vypinace, ale znam panelaky, kde jsou vypinace uzke primo ve futrech - docela jsem na to ziral poprve :)
Citace:
Původně odeslal
Paolo
Vy máte v paneláku všechny vypínače ve futrech a ne v krabicích v panelu?
Bohuzel... slo by to strihnout pod futrama a pres "extender" krabic to normalne pridelat na panel, ale to bych tam pak musel dat lista do ktere by se schovali draty a to by nebylo moc esteticke.