heh ;-D
Printable View
heh ;-D
kdysi sem mel Durexe 750 Spitfire. Ten mrzak nesel skoro vubec taktovat..kdyz sem z nej vytahnul 800, tak to byl svatek..:o) Nejdriv si procesor odemkni(poradne) a pak zkus taktovat. Napis jakou mas zakladni desku. Pokud mas nejakou shitku ECS nebo tak neco, tak tam moc moznosti na taktovani nebude.. Ze starsich desek jsou na taktovani suprovy treba Abity, Asus atd..
Zkus se trosku rozepsat o sve konfiguraci - chlazeni, case, deska, pameti..
Skús sa pozrieť do FAQ tam nájdeš neaké linky.Moja stará 700 fičala s 1,85V na 933 :wink:
Zrovna vcera jsem jednoho Durona 750 zvednul Prime stable na 954, napeti 1.85, deska MSI Turbo, mustky tuzkou.
Taky jsem ho kdysi měl,zkoušel jsem taktovat,jenže jsem na něm měl blbej chladič a desku MSI-6340 která neukazovala teplotu a tak se z něj jednoho dne zakouřilo a já měl o důvod vic,koupit něco pořádného. ;D Je ale pravda,že si svoje odmakal a na svou dobu to byl dobrý CPU.
jo to urcite byl! ja mel Durona 600 a dostal sem ho s nejakym titanem (D5 to nebyl :-)) az na 850 akurat uz nevim pri kolika voltech :-) samozrejmne sem mel odemceno tuzkou a mel sem to 8,5x100 :-)Citace:
Původně odeslal Pavelka
Ja mel Durona 700MHz a pretocil jsem ho na 901MHz nebo tak nejak. Ted mam XP1700+ na XP2600+.
Morpheus.
Mmmmmh... odemknout (spojit L1), nastavit 1,85V (spojením L7), taktovat (snížit násobič na 5 a nastavit FSB 200 >:} )
Jinak já měl na ECS K7S5A Durona 750 na 1150... :)
musis bejt vzdycky nejlepci co? :lol: ...btw dneska sem delal malou upravu VGA a uz ted to vali z puvodnich 250/250 na 300/255 a to sem ty pameti jen tak posunul aby se nereklo, zatim zkousim co vydrzi GPU :-) urcite 320 daaaa, kdyby 333MHz tak bych byl mooooc spokojenej :-)Citace:
Původně odeslal Marty
ů
-¨§
l)
ïjljuhj
Zvys to napeti na 1,85V a pak to zkus!!! :wink:
zrušeno
Spojením všech L7 zvýšíš napětí na 1,85.Citace:
Původně odeslal Pavel Mončko
Spojením L1 odemkneš násobič, takže v BIOSu budeš moct menit násobič jestli to tvoje deska umí.
zrušeno
no...200fsb na dobre desce mozna...ja sem svuj rozjel nejvic na 195, ale cipset uz se varil:-)Citace:
Původně odeslal Marty