Bezdrátová klávesnice s ukazovatelem
Ahoj,řeším prvně otázku zda se snesou klasická USB klávesnice s druhou klávesnicí co je defacto taky na USB ikdyž bezdrátově a sice:
http://www.megaobchod.cz/pocitace-pd...rpius-p20.html
Ideálně kdyby obě fungovaly zaráz.Abych to osvětlil nemyslím zrovna v jeden čas že by se na obou psalo ale abych když od jedné přesednu k druhé mohl na ní pokračovat.Možná bude potřeba nějaký přepínač nebo je budu muset odpojovat? :-(
Každopádně mátej iné typy na podobné klávesnice?Učel je zté bezdrátové mít v jiném pokoji co je přes zeď (tam protáhnu jen snímač) v postely nějakou klofku na ovládání PC (videa) či nějaká ta nouzovka netu z postele :-) .Škoda že ta co jsem de zatím našel nemá numlock ,ale zasej e o to menší a snad ve Vista Home Premium povvalí...safra povalí chlapy,ne?:-) Zase je o to menší a bude se na to snad hodit líp..snad ten trackball moc neodflákly...co sem se díval na renomované značky jako Logitech či Microsoft tak většinou jen komba s myší a případné touchpady zase 2-4x dražší...tak co mám to prubnout nebo najdeme něco vhodnějšího?
Re: Bezdrátová klávesnice s ukazovatelem
ja mam konstantne doma zapojene dve klavesnice, byt obe dratove (viz podpis) - manzelka proste lomenou MS klavesnici nesnese a ja bez ni naopak nedam ani ranu - a funguji bez problemu.
pri ruznych pokusech se to do nejakych 10ti kousku drat a bezdrat klavesnic da poresit :)
Díky už mi to funguje,snad jen na ten joistick bych si místo myši moc nezvykl,ale bude to jen jako nouzovka na přehrávání filmů do postele tak to tolik neva.