http://discuss.futuremark.com/forum/...=5&o=0&fpart=1
Mrknout - vyzkoušet - dát vědět, co a jak ..... :wink:
....já tomu moc nerozumím, .... americky neumím ;D :wink: :-o
Printable View
http://discuss.futuremark.com/forum/...=5&o=0&fpart=1
Mrknout - vyzkoušet - dát vědět, co a jak ..... :wink:
....já tomu moc nerozumím, .... americky neumím ;D :wink: :-o
Tak někomu řekni ať to aspoň zčásti přeloží ... Ale nebylo tam že lze aktivovat na Live! 5.1 AC-3 dekodér? To by bylo cool :-)
...tak jo, někomu řeknu ....Citace:
Původně odeslal malda
Jestli někdo umíte anglicky, tak to přeložte. :wink:
tak ja to prubnu a uvidime jestli z me Audigi udelam Audigi 2 8-)
Ak to bude tak ako popisali fungovat, tak to bude super. Uz to stahujem a urcite to vyskusam (ved novy SBLIVE! stoji okolo 1500Sk). :D
jo jo ..... pak dej vědět, jaks dopad ....Citace:
Původně odeslal Toxic
Staci si pozriet...precitat toto:
Q: What new features can I get out of my old SoundBlaster Live!?
NO24-bit high-resolution record & playback (hardware limitation)
NOEAX ADVANCED HD
Enhanced sound quality
Enhanced dynamic range
Ability to use Creative MEDIASOURCE
Enhanced Music Playback
High Quality CD Ripping (up to 320kbps for MP3 and 160kbps for WMA)
Personalized audio and MP3 CD Burning
and much more... (except DVDAudio, Diagnose and SpkCal)
Hlavne to NO 24 bit high-resolution record & playback (hardware limitation) a NO EAX ADVANCED HD hovori ze AUDIGY2 z toho nedostanete....dalsia vec je prevodnik...ktory je na AU2 trosku inej kapusty...proste čip je jedna vec a soft druhy. Mozno Glassman by sa mal k tomuto vyjadrit....
nejak jsem nepochopil tu tvou cast s tim AC3 dekoderem, muzes ti lip vysvetlit ?Citace:
Původně odeslal malda
Som to nahodil a podla mojho sluchu to hraje lepsie.
Hej pise tam ten autor ze moze lepsie hrat...ale vlastne tie podstatne vlastnosti Audigy 2 nedostanes..
Ved som ich ani nechcel. To je ako kedy si chcel z gF MX urobit gF FX :D .
a co jsi stahnul a jak postupoval?Citace:
Původně odeslal Toxic
Ja len pisem o com je vlastne tento thread..teda jeho nazov...aby saniekto nezmýlil ze ovladacmi zmeni Audigy na Audigy2... :wink:
Mam audigy a uz mam rozsosane drivery, tak to zkusim a uvidime.
Staihol so A2ForSBLive.exe a YouP-PAXIII-P0312.exe. Ten druhy je wdm driver a prvy je ovladac na Audigy 2.
Treba odobrat drivery z SBLIVE! a naistalovat tam ten wdm stiahnuty z webu. Treba davat pozor a XP, tan ma ovladace pre SB v inf adresary. Vymazal som odtial wdma10k1.inf. Potom som naistaloval ten wdm a potom AForSBLive!. Podrobnejsi popis ak to nebude jasne nahodim ale az neskor. Nejak nemam cas.
ano, urcite jdou upravit ovladace tak, aby se nainstalovaly na jine Creative karty, prida to ficurinky na sw urovni, a co se tyce vylepseni zvuku, je to prave zalezitost ovladacu, cili ty upravene mene kazi zvuk.. jestli chcete slyset, jak nejlip dokaze vas Live! nebo Audigy hrat, vyzkousejte drivery kX - http://kxproject.spb.ru/
Na tej stranke su tie ovladace spomenute, ale ze toho cloveka z nich bolela hlava a ze zvuk je moc studeny a tvrdy. Tak neviem, ktore su lepsie. Asi ich vyskusam.
hmm, to bude tim, ze je ten zvuk takovej jak ma bejt a ne takovej, jakej se ho Creative snazi udelat - ekvalizace a loudness i bez ekvalizeru :roll: a navic zkresleni na max..
Nj, hrajou pěkně, ale jsou ještě trochu nedotažené (teď na nich jedu), takové zesílení hlasitosti na max třeba při kliknutí na odkaz v oblíbených položkách je při audiu, co mám kolem kompu a jeho nastavení celkem nepříjemné, zejména pro sousedy, v 0:40 v paneláku je to docela odvaz, taky mě v winampu nehraje sub, ikdyž při testu funguje, no, asi je zase smažu :-( .Citace:
Původně odeslal Glassman
ja je pouzivam, fungujou, maji peknej interface - co vic si prat? :D
Akorat se jim nak nechtelo nainstalovat tak sem musel rucne
no skoda :-( asi si budu muset nasetrit na audigy2 :-)Citace:
Původně odeslal GABO
jj, taky sem je musel instalovat ručně, no interface pro mě teda neni zrovna důležitý, jednou nastavím a jedu, volume ovládám kolečkem na klávesnici - tady byl možná taky trochu problém. Jinak jsem zkusil A->A2 podle Guide3 a nešlape sub ani rear, takže sosám Guide2.Citace:
Původně odeslal DeeKay
btw. už jsem měl dneska na dveřích lísteček, abych dodržoval noční klid a nerušil hlasitou hudbou ;D ;D ;D .
jak to mam rozchodit na Audigine?Citace:
Původně odeslal Toxic
No tak jsem sosnul Guide2, ale nešlapou mě při ní zadní repra (doufám, že to nezpůsobila předchozí instalace kx driverů), teda v testu fungují normálně, ale při přehrávání nee, sub funguje včetně crossoveru, takže je to celkem jasné, viděl jsem, neslyšel jsem, smažu ;D .
No zaujimave to kazdopadne je ale ked mam origo Audigy 2 CD tak neviem ci sa mi oplati stahovat ten 184MB pack co je vlastne to iste len asi upravene tym na N.....
Este to skusim a uvidime co to da. ;D