2008-10 Jakou DVD mechaniku?
Mám jednu od LG GSA-4167B. Ta mi ale krajně nevyhovuje, některá CD/DVD vypálená na této mechanice nejdou přečíst na jiné mechanice + poslední dobou končí vypalování DVD chybou (respektive vypálí v pořádku, ale když to projede kontrolou tak to vyhodí x chyb). Nejvíc to naštve, když si člověk vypálí DVD a pak ho nepřehraje v přehrávači. Takže hledám nějakou náhradu, nezáleží na ceně jen na kvalitě. Jediná podmínka je to, aby byla černá..:cool:
Re: 2008-10 Jakou DVD mechaniku?
Potom plati co som pisal... Zober Plextora, mas pokoj a mozes byt spokojny... :)
I Plextor uz je jen OEM nalepkovac...
Myslim, ze posledni Plextor by Plextor (tusim PX-760) bude v CR obtizne byt jen sehnat a nebyl nic moc...
Pioneery se vytratily z nabidek ceskych obchodu, bohuzel. Byly dobre - spojeni kvality chipsetu NEC s obcas zajimavymi firmwary.
Nabidka mechanik je zoufala, je to spotrebak, casto prodejce nabizi jen velmi omezeny sortiment (v tom ma ted u me velke minus TSB, protoze nemaji v nabidce NECy).
Tak jsem tedy nakonec vzal Nec 7200. Zatím vypaluje dobře a když už nic jiného, tak to aspoň nestojí skoro nic.. :o))
Díky všem za vaše návrhy/připomínky!