je na to dajaký soft? :cry: Aby to fungovalo podobne ako lan.
dik.
Printable View
je na to dajaký soft? :cry: Aby to fungovalo podobne ako lan.
dik.
Našel jsem akorát tohle - http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=17091
je na to specialny USB kabel, nie obycajny...
jo je na to special kabel....delaji se dve verze dle rychlosti...stoji 600 - 800 babek dle verze....jinak to nejde...Nak
:idea: no myslel som si ,že to bude jednoduchšie. :eek: Asi budem musieť otvoríť maminu bedňu a dať jej tam sieťovku.
No mam ten kabel USB ten drahsi....s tym lacnejsim sa daju spojit dva PC....ale nefunguje nieco take ako zdielanie tlaciarne a pod. S tym drahsim funguje aj toto - aspon co som rychlo porovnaval. Ide super...inac.
Takze pokud budu chtit jenom tahat data z jednoho stroje na druhej tak mi staci ten obyc levnej kabel? ???
neCitace:
Původně odeslal archaon
Aha. No ale z tohoco rikal GABO to vyplyva ???
Ten drahsi mam doma..ide o to co je drahsi vsal stal neico cez 500sk tusim..v pohode to ide...raz dva prekopirujes data...sice to nie je samozrejme 100 MB siet....ale napr 3.5 GB z notebooku mi nakopirovalo tusim za hodinu aj nieco. Ten lacnejsi som osobne nemal ale podla mna by sa tie data malo vediet prenasat...Dee preco myslis ze nie?
Znate nekdo presny nazev kabelu, ci rovnou shop, kde ho za rozumny $ koupit ?
heh protoze to proste nejde :)))))Citace:
Původně odeslal GABO
USB na to neni delany navic kdyz to propojis natvrdo tak jelikoz je USB napajeny..... tak to nebude moooc goood ;D